Как да инсталирате цялата къща овлажнител

A овлажнител цялата къща може да бъде решение за тези, които са предразположени към инфекции на синусите или респираторни заболявания като астма и алергии. А преносим овлажнител е алтернатива , но тя може да бъде пространство- свиня , шумно и трудно да се поддържат чисти . Инсталиране овлажнител цялата къща е жизнеспособен , направи-си -сам опция . Нещата ще трябва
6 инчов канал
6 инча калай яка
телени ядки
Пластмасови тръби за източване
влагостат (по желание )
Bypass порта (по желание )
цялото къща овлажнител комплект
тиксо
Ножици
Level
кожени ръкавици
ръчна ножица
Electric тренировка и бита
Плоски и Филипс отвертки
Flash светлина
Utility нож
Ролетка
ВиК или с отворен край ключ

Покажи повече инструкции
Pre - Монтаж

1

Уверете се, че температурата в околността , където имате намерение да инсталирате овлажнител не някога да падне под точката на замръзване. Изключително ниски температури могат да причинят системата за овлажнител за неизправност.

2

Определя пространството дома ви има в кубични фута и закупуване на подходящо оразмерен цялата къща овлажнител съответно .


3

Решете какъв вид на цялата къща овлажнител е най-доброто за вашия бюджет и дома . Система за отвеждане на потока е по-малко вероятно да имат форма на мухъл в резервоар за вода , система барабан обикновено е по-евтино от типа овлажнител , и система за мъгла спрей използва електронни пръскачки , затова трябва да се използва само в петролни или газови отоплителни системи.

4

Осигурете си помощта и /или ръководството на дипломиран електротехник, за да гарантира, че няма премеждия се провеждат по време на инсталацията .


монтаж

5

Изключете котлона и електричество източници на пещта.

6

Изберете къде най-добре ще бъде инсталиран на овлажнителя . В много пещи , които не разполагат с вентилатори , овлажнителя може да бъде прикрепен към пленум , голям канал в които въздухът циркулира . Така че , ленти шаблона намерени в комплект инсталация за въздуховода за връщане. За да се постави правилно овлажнителя , да се използват на ниво , за да позиционирате шаблона , така че резервоара на овлажнителя на водата е дори и с направата на тръбата .

7

Сложете дебели кожени ръкавици, докато готви да пробия и отрежете необходими дупки. Tin е изключително остър метал.

8

Следвайте инструкциите, предоставени в цялата къща овлажнител комплект и пробийте отвори за монтаж според препоръчителните битови размери . Четири водещи дупки, ще трябва да бъдат по-големи размери , отколкото четирите монтажните отвори .

9

Използвайте шаблона намерен в комплекта , за да установи къде ще бъдат пробити осем дупки. Използвайте остър инструмент като плоска отверка или нещо подобно, да пусна една вдлъбнатина в центъра на места, където всеки един от осемте дупки трябва да бъдат пробити .

10

Пробийте четири дупки, които са необходими за винтове на всеки от четирите ъгъла . След това е необходимо да бъде четири дупки, пробити от вътрешната страна на ъгловите дупки, които ще действат като водачи за рязане на правоъгълен отвор на овлажнителя . Тези дупки ще направят рязане необходимата форма по-лесно.

11

Нарежете пространство, където овлажнителя ще бъдат прикрепени с помощта надрязвания калай , предвидени в цялата къща овлажнител комплекта. Свържете точките , една дупка до следващата , рязане правоъгълник.


Final Процедура по инсталация на MarketBook.bg 12

Инсталирайте овлажнител . Като отвертка , болтове плътно винтовете , предвидени в комплекта за закрепване на овлажнителя на пленума . Или можете да монтирате овлажнител за тръбата с помощта на яка и с помощта на тиксо , за да уплътните връзката да си я осигурят дори в по-голямо място , но винтовете могат да бъдат достатъчни .

13

Свържете вентила , която доставя вода до медно- направен вода линия. Това е мястото, където може да е необходима професионална помощ . Първо , изключете подаването на вода на разстояние . След това отворете кранчето за облекчаване на налягането на водата в дома. Мярка за двете най-близката студена вода линия и осигуряване на комплект - условие пластмасови тръби ще достигне от линията на водата , за да овлажните .

14

Прикрепете овлажнителя чрез тръби към вентила на водоснабдяване. Ако има излишък тръби , след това се нарязва на допълнителната дължина с помощта на нож . Закрепете двете клемни фитинги от комплекта към противоположните краища на линията на водата . Линк фитинги с отворен край ключ, за да ги завържете .

15

Обадете местен Отопление , вентилация и климатизация ( HVAC ) изпълнител , ако се сблъскате с пречки по време на инсталацията на новия ви цялата къща овлажнител .

Как да се замени един Микровълнова Turntable

Много модели на микровълнови печки идват с въртящо се устройство за да помогне равномерно топлина храна по време на процеса на готвене . В много случаи , тези плочи са направени от стъкло . Счупени и

Περισσότερα >
Как да използвате Milk Paint Като Glaze

Мляко боя е вид боя, използвана , за да завърши дървени мебели , която датира от елинистичния Египет , и получава името си от казеин , или млечен протеин , използван, за да се смесват . Мляко боя съдъ

Περισσότερα >