Как да се чисти на Cleaner BIONAIRE Permatech нейонизиращи Air

Използването на въздушния филтър BIONAIRE Permatech нейонизиращи помага за премахване на замърсители във въздуха . Това не само е полезно за хора, които страдат от алергии , то помага за намаляване на прах , миризми и домашни любимци яд в стаята. За да се запази BIONAIRE Air чисти работи ефективно , то трябва да се почистват редовно . Нещата ще трябва
Мека кърпичка
сапунена вода
Вакуум с маркуч и привързаност четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете BIONAIRE Permatech йонизиращи въздуха по-чист . Изключете го от електрическия контакт.

2

Избършете външната страна на въздушния филтър с мека кърпа, напоена с чиста вода . Предната изходящ въздух скарата могат да се почистват с мека четка или парче плат. Можете също така да използвате четка запор върху вакуума . Не пръскайте почистващи препарати на това устройство .


3

Отстранете задния вход на въздух решетка , като се използват малки Издатините , разположени на всяка страна. Измийте този грил в топла сапунена вода и мека кърпа. Не използвайте разяждащи химикали , абразиви или скрубери на скара , тъй като те ще увредят повърхността.

4

Извадете предварително филтър пяната . Измийте го само в топла сапунена вода . Изплакнете обилно с топла вода. Оставете предварително филтър пяната да капе сухо . Висящи суха кърпа над душ прът и за филтъра на върха на кърпата е един метод за правене на това. Проверете филтъра ; когато тя е суха от едната страна , обърнете го отново и му позволи да завърши сушене от другата страна . Не го замени през въздушния филтър , докато тя е напълно суха .

5

Извадете филтрите Permatech от увлекателна двете страни и леко ги дърпа напред. Използвайте четка за закрепване на вакуума , за да почистите тези филтри . Стартирайте четката по входните и изходните отвори на филтъра . Не го насилвайте между гънките на филтъра . След като е била използвана във въздушния филтър , този филтър ще се появи оцветени ; няма нужда да се опита да премахне петното . Това не оказва влияние на работата на въздушния филтър .

6

Сменете почистват Permatech филтри. Плъзнете страните на корпуса на филтъра върху вътрешната страна на въздушния филтър единица . Не е необходимо да се прилага сила ; филтрите Permatech трябва да се плъзга по -лесно.

7

Lay предварително филтър изсъхналата пяна вътре в задната капачето . Поставете решетката на гърба на въздушния филтър единица . Грилът трябва да щракне лесно на място. Reset индикаторът филтър услуга на чисти BIONAIRE Air , като задържите бутона на захранването надолу в продължение на две секунди.

Как да се замени един Evaporator Coil на Кенмор Хладилник

единица изпарител в гърба вътрешния панел на Кенмор фризер помага да се изпари на охлаждащата течност използва за запазване на хладилника се охлажда. Ако забележите охлаждащата течност тече от задния

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей с пластмасови Gems

Кристални полилеи са красиви, класически допълнение към всеки дом. Въпреки това, стъклени или кристални полилеи може да струва хиляди долари. Един евтин начин да се създаде един красив полилей е да го

Περισσότερα >