Как да спечелим Air система за филтриране на

Air системи за филтриране може да струва стотици долари . Дали това е ясен образ, или Home Depot , въздушен филтър е гарантирано да те върна . За щастие , има алтернативи , като например тази лесна за изграждане на системата за домашно филтриране. Системата за филтриране на въздуха описана по-долу е евтино да се съберат , и вероятно има по-висока производителност , отколкото по-скъпи системи. Нещата ще трябва
Velcro
фен Box е. Picture рамка
Epoxy
Furnace филтър
Супер лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете фен рамката поле, за да се определи рамката на картината , или обратното. Рамката на картината трябва да бъде със същите размери като тази на вентилатора на кутията . При поставяне на рамката в горната част на вентилатора на кутията , на ръба на вентилатора на кутията трябва да се припокрива с основната ширината на рамката на картината.

2

нанасят дървената рамка на гърба на вентилатора за кутия , използвайки супер лепило. Изпълнение на линия на лепило по ръба на гърба на кутията вентилатора , след това натиснете кадър с лицето надолу към ръба на кутията вентилатора . Важно е , че рамката е залепена върху вентилатора на кутията от страната , където на въздуха ще бъде засмукана , отколкото издухан . Оставете го да изсъхне през нощта .


3

Уплътнете краищата на рамката с епоксидна . След като рамката и вентилатора са постоянно поставени , келеш линия на лепило епоксидна по протежение на целия шев между рамката и вентилатора. Това не само ще засили старото, но ще ви помогне печат на въздуха от изтичане , което намалява ефикасността на крайния филтър система.

4

лепило ленти от велкро към рамката. Сега, когато имате широк вътрешния ръб на рамката на картината , за да работим, трябва да има достатъчно място , за да остави на велкро. Използвайте по-груба " кука " текстурата на велкро , и го залепи с лице навън.

5

Придържайте филтъра на пещта , за да велкро . Филтърът за пещ вече ще има груб плат повърхност , вкарвайки на велкро за незабавно се придържаме към нея . Сега би трябвало да има филтър пещ полу - трайно прикрепени към рамка, която ще насочва въздух изтеглен през филтъра и във вентилатора на кутията .

6

Работете вентилатора както обикновено. Използвайте във всяка стая на къщата. Филтърът за пещ е малко вероятно да засегне цялостната производителност на вентилатора , но ще доведе до значителна разлика в чистотата на въздуха . Air смучат през вентилатора ще има своите замърсители филтрират през филтъра на пещта , създавайки висока производителност на чист въздух .

Minnesota Гориво -Oil огнища кодове за монтаж

Minnesota State Строителни кодове , написани за държавни граждани и изграждане на отговорни лица от индустрията описват приемливи параметри за монтаж на петрола изгаряне на пещи. Тези кодове се дават

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Шевни Таблица

Ако ' някога съм цени от шевни маси , знаеш, че може да бъде модерно скъп. A маса шиене не е необходимо да бъде модерен , толкова дълго, тъй като тя е функционална . Можете да направите своя собс

Περισσότερα >