Как да се чисти на DURACRAFT овлажнител

DURACRAFT произвежда двете топли и студени изпарения овлажнители оразмерени за лечение на малки и средни помещения. За двата вида овлажнители да работят правилно , DURACRAFT препоръчва те да се почистват най-малко веднъж седмично. По-често почистване може да бъде посъветван , ако вашата вода е особено трудно или ако започнете да забележите, минерални залежи или миришеш неприятна миризма , идваща от вашия овлажнител . Нещата ще трябва
Мека кърпичка
бял оцет или DuraRinse овлажнител Cleaner
хлор белина

Покажи повече инструкции
Почистете DURACRAFT Cool Moisture овлажнител

1

Изключете овлажнителя и изключете го от стената. Извадете резервоара и корпуса на двигателя , като леко ги дърпа нагоре от базата . Извадете филтъра от основата и изхвърлете водата от основата. Избършете всички външни повърхности с мека и суха кърпа .

2

Напълнете основата с 1 чаша бял оцет или 1 чаша DuraRinse овлажнител Cleaner . Разтворът се оставя да седи в продължение на 20 минути. Почистете вътрешната повърхност на основата внимателно с кърпа или мека четка, за да премахнете минерални залежи . Изплакнете основата с вода .


3

Напълнете резервоара за вода с един галон на вода и 1 чаена лъжичка. белина . Изсипете малко белина вода в основата. Нека база и вода резервоара седи в продължение на 20 минути преди изпразване и изплакване старателно.


Почистете DURACRAFT Warm Moisture Овлажнител е.
4

Изключете овлажнителя и изключете го от стена. Нека тя седи в продължение на най-малко 10 минути, за да се охлади. Извадете резервоара , като го издърпате право нагоре от базата . Освободете камера за мъгла , като издърпате навън заключване копчето или тласкане на ухо .

5

Извадете тавата от основата и я напълнете с една чаша бял оцет или една чаша DuraRinse овлажнител Cleaner . Разтворът се оставя да седи в продължение на 20 минути. Внимателно почистете вътрешността на тавата с кърпа или мека четка , докато този с оцет или разтвор за почистване е все още в него . Изплакнете основата с вода.

6

Изпразнете резервоара за вода обилно, а след това го запълни с един галон на вода, към която една чаена лъжичка. хлор белина е бил добавен. Напълнете таблата с разтвор на белина /вода , както добре. Нека разтвор белина вода седи в продължение на 20 минути и след това се изпразни резервоара за вода и тавата. Изплакнете резервоара и тава обилно с вода , докато вече не може да миришат на белина.

Съдомиялни Спряно Mid - Cycle и той няма да бъде Сега

A миене уред е ефективен , удобен и по-ефективна алтернатива на измиване на ръцете . Според Асоциацията на Home Appliance Производства, ръчно миене на съдове използва два пъти повече топла вода , отко

Περισσότερα >
Как да се изгради един Silver Chest

Изграждане на сребро в гърдите за съхранение , защото това е процес , тъй като малко по- малко усилия се извърви дълъг път . Можете да изгради гърдите без много технически познания или специални инстр

Περισσότερα >