Как да чиста Hunter Carefree овлажнител

The Hunter Carefree Овлажнител живее до неговото име , защото тя е по-лесно да се грижи за , отколкото много други овлажнители . Не е необходимо филтър да бъде заменен редовно, защото тя е направена така , че може да се почиства, както е необходимо. Самата овлажнител не изисква почистване веднъж седмично , както е случаят с други овлажнители - ръководството не подсказва специфична честота , точно когато минерална натрупване става забележим. Нещата ще трябва
BasinWhite vinegarSpongeSoft clothTowel

Покажи повече инструкции
почистване на филтъра

1

Изключете овлажнител преди началото на всяка процедура за почистване . Изключете устройството от стената , след като сте го изключили .

2

Вдигнете основния корпус . Основният корпус съдържа задвижващия блок , които не трябва да се мокри , така че, постави основния корпус на сухо място, далеч от мястото, където ще се прави почистване .


3

Плъзнете PermaWick филтъра от основния корпус . Освободете пластмасови куки , които ще намерите във всеки ъгъл на рамката на филтъра и махнете филтъра от рамката му .

4

Поставете филтъра в леген или голяма мивка. Напълнете басейна с един галон на вода и 1 чаша бял оцет. Нека филтъра кисне в продължение на 20 минути.

5

Извадете филтъра от разтвор на оцет и изплакнете обилно с хладка вода. Го подкрепят през кърпа и го оставете да капе сухо , докато почистване на останалата част от овлажнителя .


Почистване на резервоар за вода и базата

6

Вземете резервоара за вода от базата. Изпразнете всяка останала вода в резервоара.

7

Mix 1 галон на вода с една чаша бял оцет. Излейте този разтвор в основата и нека седи в продължение на 20 минути.

8

Изпразнете разтвор оцет от базата. Избърсвайте го с гъба или кърпа, за да се отстранят всички останали минерални залежи , а след това я изплакнете с чиста вода.

9

Налейте 1 литър вода и една чаша бял оцет в резервоара за вода. Поставете капачката на резервоара и я разклатете старателно , докато сместа от оцет и вода е почиства от вътрешната повърхност на резервоара. Изпразни се разтворът с оцет и вода и изплакнете резервоара за вода с чиста вода.

10

Използвайте мека кърпа, за да избършете основния корпус . Сглобете овлажнителя и напълнете резервоара с вода до " запълване " линия. Включете го , я включите и да възобнови употреба.

Как да отстранявате KitchenAid Изхвърляне

KitchenAid произвежда широка гама от домакински уреди, включително смесители , съдомиялни машини, печки, хладилници , скари, готварски принадлежности и боклук разпореждания . KitchenAid разпореждания

Περισσότερα >
Как да се изгради Мебели за пари

Как да се изгради Мебели за пари . Превърнете вашия уикенд хоби във втори доход. Може да сте започна като уикенд дърводелец изграждане на мебели за забавление. След като вашите умения са на необходи

Περισσότερα >