Съвети за почистване на йонийски Pro Turbo

The йонийски Pro Turbo е пречиствател на въздуха , която претендира да улови 99,9% от микробите във въздуха и премахване на домашни любимци яд , цветен прашец и дим от въздуха в помещенията . Това пречиствател на въздуха не изисква филтри , но тя се нуждае от периодично почистване , за да се запази неговата ефективност . За щастие , този процес на почистване е проста и не изисква специални инструменти. Редовната поддръжка

йонийски Pro пречиствател на въздуха The Turbo трябва да се почиства веднъж месечно или по всяко време на червената линия Clean /Fault свети. За почистване на пречиствател на въздуха , се уверете, че е изключен от стената и я оставете да си почине за минута, за да се гарантира, че перките на вътрешните събиране са спрели да се върти. Достъп до лопатките за събиране чрез издърпване нагоре на лостчето за освобождаване на звеното за събиране на острие. Дръпни резето навън, за да се отвори главната врата и напълно да премахнете устройството за събиране острие от йонийски Pro Turbo пречистването на въздуха . Използвайте влажна гъба или парцал , за да обърше видимата мръсотия и отломки върху перките на събиране . Важно е да се позволи на устройството за събиране на острието да изсъхне напълно преди да поставите в основата . Нека остриетата съхнат в продължение на най -малко два до три часа , за да се предотврати остатъчна влага от повреда на двигателя на пречиствател на въздуха.


Deep Cleaning

The йонийски Pro Turbo ще трябва които трябва да бъдат добре почистени от време на време . Устройството ще започне да издава силен жужащ звук, когато това дълбоко почистване е необходимо. Преди началото на тази процедура , изключете пречиствател на въздуха и се уверете , че е изключен от контакта. Open и извадете устройството за събиране на острието чрез издърпване на лостчето за освобождаване на точно както бихте направили по време на редовното почистване поддръжка на машината. Измийте старателно перките с гъба и топла сапунена вода. След като всички от мръсотията е била отстранена , изстисквайте гъбата и се използват пресни , чиста вода, за да изплакнете всичкия сапун остатък. Позволете остриетата да изсъхне напълно , преди да ги поставите отново в пречиствателя на въздуха. Turbo Ръководството за йонийски Pro препоръчва чака най-малко 24 часа, за да се гарантира, че перките на събиране са напълно сухи .

Външните повърхности на база единица, могат да се почистват в този момент , както добре. Смесете 1 унция. перилен препарат с 5 унция. на вода и нанесете сапунената вода внимателно към външната страна на пречиствател на въздуха с влажна гъба. Избягвайте да никаква вода във вътрешността на машината по време на почистването , тъй като това може да повреди вътрешните компоненти . Позволете на база единица , за да изсъхне в продължение на 24 часа, преди да го включите.