Как да се чисти на American Standard Electronic Air Cleaner

American Standard електронен въздушни почистващи са домашни пречистватели на въздуха . Почистващи въздушни премахват частици и замърсители във въздуха през предварителен филтър и събиране на клетки. Чист въздух, не само прави по-безопасно в дома на въздуха , те помагат на хората с респираторни заболявания диша по-лесно. С течение на времето на предварителен филтър и събиране на клетките трябва да се почистват , за да се запази тяхната ефективност. Светлинни индикатори за въздухопречиствателя ви предупреди, когато компонентите на по-чисти необходимостта да бъдат почистени . Нещата ще трябва
Прахосмукачка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Натиснете и задръжте бутона "Power" , докато всички индикаторни светлини включите. Светлините ще изгаснат след като повишено напрежение в устройството е приключен.

2

Извадете захранващия кабел и включете двата лостчетата, за да освободи вратата на въздушния филтър , който може да бъде отстранен от по-чисти . <Бразилски>

3

Плъзнете пре - филтъра на уреда и да го изнесеш навън . Предварително е филтъра вложка намира всичко от пътя вляво вътре в прахосмукачката . Вие трябва да отделите предварително филтър навън, за да се гарантира, че не се разпространява частици и замърсители обратно в дома си.

4

Вакуум предварително филтъра с прикачен пръчка да се премахнат всички частици и замърсители и слайд го обратно в прахосмукачката .

5

Издърпайте двете клетки за събиране от по-чисти и да ги вземе отвън. Клетките на събиране са разположени от дясната страна на прахосмукачката . В средата на предварителен филтър и клетки за събиране е зарядното устройство на полето, които не трябва да бъдат отстранени от машината.

6

Почистете клетка колекция от прахосмукачка двете страни на клетките с пръчката запор върху прахосмукачката и плъзнете клетките обратно в прахосмукачката .

7

Сменете вратата чрез поставяне на закачалките на вратата в слотовете на по-чисти , бутане на вратата се затвори и завъртане на лостчетата, за да заключване на вратата на място.

8

Включете отново захранващия кабел в електрически контакт и да нулирате таймерите на филтъра чрез натискане и задържане на "Reset" бутона, докато светлинният индикатор предварителен филтър излиза . Натиснете и задръжте бутона " Reset" за втори път , докато индикаторът за извличане на клетките, се изключва.

Как да Премахване на Whirlaway Garbage Изхвърляне

Всеки сега и тогава за извозване на отпадъците ще трябва да бъдат заменени . Това не се случва много често, но понякога по- твърд предмет ще се заклещи вътре механизми на разположение и прави така, че

Περισσότερα >
Как да си направим една дървена Dresser

Dressers може да бъде един от най-трудните проекти за аматьорски дърводелеца . Точността на привеждането в съответствие на чекмеджето и значението на всички парчета се вписват заедно правилно оставя м

Περισσότερα >