Как да замени кабинета на фронт

Вашата кухня е център на вашия дом . Това е мястото, където семейството и приятелите винаги изглежда да се съберат . Вашата кухня трябва да бъде една стая, която може да се гордеем. Вашите шкафове са един от най-големите разходи във всяка кухня прекроявам . Шкафове не трябва да разбие банка . Ако вашите шкафове са в добро състояние , на мястото на фронтовете кабинета е чудесен начин да се сдобиете с напълно нов външен вид , без да е нова сметка кабинет . Нещата ще трябва
Амоняк базирани чисти
Парцали
Шлайф
Резервни вратите и челата на чекмеджетата
Строителни лепила
Finish ноктите
Hammer
Крайни панели
Фурнир листове
Utility нож
Пробийте
Wood замазка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Извадете старите вратите и челата на чекмеджетата .

2

Scrub кабинета рамки с амоняк , основана по-чисти , за да се отстранят всички грес и мръсотия . Sand кабинета рамки със средна шкурка . Избършете всяко шлифоване прах с влажен парцал.


3

Мярка точка на рамката на шкафа . Нарежете фурнир лист на вашите измервания , с помощта на нож . Напълно покриване на рамката . Фурнирните ще имат хартиен гръб . Отстранете предпазното фолио от лустрото и натиснете лист здраво на мястото си. Дръжте парче на скрап дърво здраво в ръката си и да го стартирате по лустрото да отстраните въздушните мехурчета. Повторете този процес в секции, за да се покрие цялата кабинет рамката.

4

Lay вратите просна на земята. Поставете пантите на вратите. Помолете свой приятел да държи вратата на място, докато прикрепите шарнира към рамата шкаф с бормашина . Тест, за да се увери, че вратите са на едно ниво . Регулирайте докато те са правилно поставени.

5

Разстелете лепило върху гърба на едно чекмедже отпред. Натиснете чекмедже отпред на място. Закрепете с покритие нокти.

6

Намерете крайните панели . Прилагане на строителство лепило на гърба на панела. Натиснете го здраво върху страна на рамката на шкафа . Закрепете крайните панели с покритие нокти.

7

Попълнете всички дупки от пирони с дърво замазка. Подстригване излишния фурнир с нож . Прикрепете всяка врата и чекмедже хардуер.

Как да се замени мътността сензор в GE съдомиялни

Сензорът за мътност в събранието картер помпа на General Electric съдомиялна измерва количеството на суспендирани частици във водата за измиване и помага да се гарантира отломките не причинява вашата

Περισσότερα >
Как да Форма полиуретанова пяна

полиуретанова пяна материали, като тези, предназначени за занаяти и други проекти , не винаги пристигат предварително направени в форми и размери на направи си сам може да се наложи . Докато изолация

Περισσότερα >