Как да сложите Clean Filter в Oreck XL подпис Air Purifier

? The Oreck XL Signature Air Purifier пречиства въздуха в стаята чрез събиране на прах , дим, цветен прашец и други дребни частици върху електронен филтър клетка , намираща се в рамките на единицата . Пречиствател на въздуха има индикатор " Wash Cell " , че ще светне , когато устройството се определя , че клетка филтър трябва да се почисти . Oreck препоръчва почистването на клетката филтър на всеки четири до осем седмици , дори ако светлинният индикатор не светва . Клетката на филтъра трябва да се борави внимателно , така че металните табели и кабели не се счупят по време на почистване . Нещата ще трябва
Dish препарат MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Завъртете пречиствател на въздуха на разстояние . Изключете захранващия кабел от контакта.

2

Разхлабете грил васал винта предния намира в предната част на корпуса в близост до дъното . Натиснете бутона в полукръг отключване и премахване на скара.


3

Хванете двата малки дръжките на дясната и лявата страна на клетката филтър. Извадете клетката филтър от кабинета.

4

Snap абсорбера на въглен мирис на разстояние от задната част на клетката филтър. Плъзнете пре - филтъра на разстояние от клетката филтър.

5

Накиснете клетката филтър в топла вода във вана или кухненска мивка . Добавете малко количество от ястие детергент във водата. Нека клетката филтър се накисва в продължение на три часа.

6

Извадете клетката филтър от водата. Оставете го да изсъхне на въздух . Плъзнете предварително филтъра обратно върху клетката филтър. Снимайте абсорбера на въглен миризма на гърба на клетката филтър.

7

Плъзнете клетка филтър в отделението му в кабинета на пречиствател на въздуха . Поставете скарата и затегнете винта на хонорар .

My Кенмор Хладилник Compressor е горещо и не Охлаждане

Необичайно топлото компресор за хладилник Кенмор е индикация за проблеми , които пречат на температурата на уреда от нормален режим на работа и постепенно намаляване на полезния живот на уреда , ако п

Περισσότερα >
Как да се изгради кабинет плексигласова Display

плексиглас е запазена марка на лист акрил. Работа с плексиглас е лесно и забавно . Плексиглас е чудесен материал за изграждане на почти всичко . Тя е достъпна , издръжлив , нечуплива , лек, лесен за р

Περισσότερα >