Как да се поддържа на Oreck Air Purifier

Много хора страдат от такива респираторни проблеми като алергии, астма и химическа чувствителност. Secondhand дим може да " в продължение на дълги периоди от време и излагане ... да доведе до рак на белия дроб и други форми на сърдечно-съдови заболявания ", според д-р Матей McKenna на Центровете за контрол и превенция на заболяванията . Пречиствател на въздуха помага да запазите вашия дом без замърсители и алергени , но , подобно на всеки друг уред , тя се нуждае от периодична поддръжка за оптимална производителност . Нещата ще трябва
Четка за почистване ( условие )
Mild миене на съдове
Vacuum с прикачен файл четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Идентифицирайте въздушно пречистване на части , функции , характеристики и индикаторни светлини. Намерете позициите на всички части и лампи , и да се определи кои части могат да бъдат поставени във вода и които не могат.

2

Изключете пречиствател на въздуха.


3

Легни на една страна с капак на панти нагоре , и натиснете бутона "Cover Release ", за да махнете капака .

4

Издърпайте предварително филтъра право нагоре и навън , и го изплакнете обилно с вода . Остави го да изсъхне на въздуха , и след това плъзнете филтъра обратно в гнездото.

5

Издърпайте Cell Труман Collector право нагоре и навън от нейната дръжка. Намокрете във вана с топла вода и мек течен препарат за отстраняване на мръсотия , и след това го изплакнете обилно с чиста вода. Разклаща се излишната вода от клетката , и да замени устройството в своите слотове. Подсушете Труман клетка с режим на сушене на единицата . Задръжте натиснат бутона "Power " до центъра ореол светлина мига три пъти , устройството превключва на средна скорост и светлината на колектора клетка започва да мига , всички по едно и също време. Режим за сушене ще продължи един час и след това автоматично нулиране на устройството.

6

Повдигнете абсорбера на мирис леко от устройството с две разделите в горната част . Поставете новата абсорбера миризма, сгънете разделите и осигуряване на върха.

7

Извадете предварително филтър , Труман клетки и абсорбера на миризма. Почистете предната страна на Каталитичен оксигенатор филтъра с прахосмукачка и прикачен мека четка .

8

Отворете горния капак и извадете четката за почистване . Изчеткате и всички депозити в слотовете за изпускателната скара , и след това се върнете на четката до хранилища .

Как да спечелим Orchid Контейнери

Отглеждане на орхидеи в домашни условия може да се превърне в екологично чист проект, когато създавате свои собствени орхидеи саксии. Правене на собствени саксии за орхидеи не изисква статус експерт з

Περισσότερα >
Как да инсталирате Pre - Тъкани Cane председател Seat

Можете да проследите един от двата метода за създаване или ремонт тръстика стол мебели. Първият метод включва тъкане заедно отделните направления на бой с пръчки , за формиране на равна площ на парче

Περισσότερα >