Как да инсталирате най- Aprilaire 600

The Automatic Aprilaire овлажнител модел 600 е един от най -напредналите овлажнител единици на разположение на пазара през 2010 г. Устройството разполага AutoTrack , сензор , който следи външната температура и автоматично настройва нивата на влажност. . Макар , монтаж е доста сложна , с малко търпение, трябва да имате вашата единица и се изпълняват в нито един момент. Инструкции

1

премахнете всички части от кутията на устройството и двойна проверка , че всяка част се отчита . Запознайте се с ръчно обслужване на единицата .

2

Намерете място за инсталиране на устройството в близост до корпуса на пещта или охладителната серпентина . Вие не трябва да поставите блока някъде, където въздушното движение може да бъде ограничен .


3

Натиснете надолу в центъра разделите в горната и долната част на устройството , и основата , за да се отстрани отпред покрие. Разделете събранието Water Panel Evaporator от основата , и издърпайте подаващата тръба от тавата за разпределение на водата .

4

Разположете уреда около 3 сантиметра над бобината с помощта на ниво. На следващо място, проследи очертанията на устройството , а след това я извадете и изрязани на пленума и поставете устройството в пространството. Завийте шест # 8 х 3 /4 инча Plated Hex Head SMS винтове - които трябва да бъдат закупени отделно - . В горната и страни на интериора овлажнителя е.
5

Инсталирайте шест инчов яка противоположния пленума и приложете 90 градуса лакът към него. Плъзнете малко шест инчов кръг канал вътре в яката на устройството чрез към ребрата за подпомагане. Secure канала на втулката чрез завинтване два SMS винтове в отворите в горната и долната част на втулката . Вие трябва да използвате достатъчно канал , за да осъществите връзка , но не толкова много, че тя провисва .

6

сменяйте сглобката на изпарител към основата и поставете предния капак назад , като се уверите , че табелката е прав страна нагоре . Re - прикрепите подаващата тръба до тавата за разпределение на водата .

7

Завъртете дръжката амортисьор към ( отворен) позиция " зимата " , ако желаете настройката за топлина или "Лято" ( затворен) позиция за на хладно настройка. Инсталирайте Aprilaire овлажнител контрол и проводник на единицата в съответствие с инструкциите за инсталиране , които идват в кутията.

8

Закрепете тръбата , приложен в комплекта инсталация за нагревателя на топла вода , както и на входната страна на електромагнитния клапан . След като тя е създадена , да гарантира, че излишната вода е на изчерпване на системата и чрез източване . Уредът е настроен да изпълнява по левия фланг .

Правят ли да овлажнител , която пречиства въздуха

? Humidifiers добавят така необходимата влага на сух въздух , но най- малко, за да се направи за подобряване на качеството на въздуха в помещенията . Докато пречистватели на въздуха може да премахне з

Περισσότερα >
Как да се изгради един Queen Size Bed летва

Как да се изгради един Queen Size Bed летва . Може би имате стая за гости , за да представи , или вие сте просто уморен от собственото си легло , но не искате да плащате за нова. Направете своя собств

Περισσότερα >