Светлината няма да работи на My Ionic Breeze От ясен образ

The Ionic Breeze от Sharper Изображение използва бактерициден ултравиолетова светлина за пречистване на въздуха , както и електростатичен филтър за филтриране на въздуха частици . Наречен ултравиолетово облъчване бактерициден , UV светлина убива вируси и бактерии от разпада молекулярни връзки. Въз основа на изследване 2002 г. са предоставили на Центровете за контрол на заболяванията от главния изследовател Шели L. Miller , UV светлина убива инфекциозни въздушнопреносими заболявания като туберкулоза с до 90 процента . За оптимално пречистване на въздуха и дезинфекция , на UV лампата в Ionic Breeze трябва да функционира правилно . Нещата ще трябва
Замяна UV крушка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Купи замяна крушка. Устройството идва с 15 - вата Philips бактерициден Ultraviolet Light Bulb , която трябва да продължи в продължение на около 12 месеца. Онлайн магазини като Light Bulb пазар , Amazon и иБей носят правилно резервната крушка .

2

суич контролното Mode на "Off" позиция и изключете Ionic Breeze от контакта . Намерете раздела освобождаване в долната част на устройството и го вдигнете нагоре , за да отключите предния капак.


3

плъзнете капака нагоре , водене на сцепление на основата, за да се предотврати Ionic Breeze от падане. Grip крушката само от краищата метални или работа с ръкавици , ако трябва да докосва стъклото. Мазна остатък от пръстови отпечатъци ще намалее зародиш - убиване свойства на лампата .

4

Завъртете крушката две кликвания или 1/4 оборот на ляво и да го премахнете. Внимателно плъзнете новата крушка на мястото си , докато тя се вписва правилно в устройството . Поставете отново капака , като го натиснете надолу, докато уловът на разделите освобождаване.

5

Включете блок обратно в стената и се обърнете за контрол на режим в положение " On /GP" . Това ще се превърне в UV лампата. Регулиране на захранването, като завъртите копчето за контрол на мощността на "High ", " Мед" или " Lo настройките " .

Как да промените звука преградки на KitchenAid Garbage Изхвърляне

Когато сте използвали ваше разположение KitchenAid боклук за дълго време звуковата преграда може да стане износени или напукани от преекспониране . Звукова преграда се използва за заглуши звука в изво

Περισσότερα >
Как да спечелим една Front Porch Bench

A пейка може да бъде добре дошло допълнение към предната веранда . Тя осигурява приятно място, където да седнете на открито, а също така да направите дома си да изглежда още по -удобно и привлекателно

Περισσότερα >