Как да тествате пречистватели на въздух

пречистватели на въздуха , извършваща адекватно включва изследване пречиствателя , както и филтъра, който ще се използва , преди устройството е дори закупени. Пречистватели на въздуха са предназначени за почистване на въздуха в помещенията на замърсяване , спори на мухъл , алергени , домашни любимци яд и акари . Най- точни тестове пречистване на въздуха се извършват преди устройството дори достига до потребителския пазар. Най-добрият начин да се тества пречиствател на въздуха , както и на филтъра е да се проучи и след това сравняват конкретни числа за изпитване и резултатите, които се намират на кутията на въздушния филтър за пречистване или опаковката. Нещата ще трябва
компютър с достъп до интернет
резултати пречистване на въздуха за изпитване ( лаборатория тестване )

Покажи повече инструкции
Онлайн един

тестови резултати Научни пречиствател на въздуха в лабораторията за да се започне процес на стесняване на коя система ще работи най-добре в рамките на дома. Consumer Reports сайт обяснява, че всички компании, пречистване на въздуха твърдят, че техните системи ще убиват микробите и да филтрират всички частици и алергените във въздуха . Въпреки това, някои системи ще работят по-добре от други.

2

намерите резултатите от пречиствател на въздуха лабораторията за тестване онлайн или на опаковката на пречиствател на въздуха е . Уебсайтът на Achoo Allergy обяснява, че пречистватели на въздуха следва да бъдат сертифицирани от Американското дружество на отоплителни, хладилни и климатични инженери ( ASHRAE ) . The Ashrae тества всички пречистватели на въздуха и удостоверява в системите за гарантиране на точност и ефективност.


3

Виж резултатите ASHRAE от първоначалното изпитване оцветяване Dirt ефективност и Средна Arrestance тест . Уебсайтът на Achoo Allergy обяснява, че първият тест определя колко добре пречиствателя премахва микроскопични оцветяване частици от въздуха . Вторият тест определя колко много обикновени причастия , включително прах и мъх , се отстраняват от въздуха .

4

Определете какво ниво на ефективност на Асоциацията на производителите на домакински уреди даде системата за пречистване на въздуха . Consumer Reports обяснява, че тестовете за Ахам за тютюн , прах и цветен прашец отстраняване. Тестването коментари на този процент пречиствател на въздуха е чист въздух доставка, която е колко частици се отделят от един кубичен метър от въздух на минута.

5

Покупка качеството на филтъра , който е получил адекватно тестване и сертифициране. Уебсайтът на Achoo Allergy обяснява, че на въздушния филтър играе жизнено важна роля в гарантирането, че въздухопречиствателя работи ефективно. Например, един филтър, който е HEPA - одобрен е тестван и потвърден за отстраняване на 99,97% от всички въздушни замърсявания в рамките на дома .

Преинсталиране на Clamp на входната врата печат на перална машина

Front- натоварване перални машини имат печат , който заобикаля откриването на ваната за измиване . Печатът , който често се споменава като обувка печат гарантира, че вода - добро уплътнение се форми

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка Toy

Потърсете в интернет и ще намерите много планове за вземане на детски играчки пейки и кутии за играчки . Проблемът с повечето от тези проекти е, че трябва да бъде дърводелец да ги изгради . Този проек

Περισσότερα >