Как да поправите алпийски Air Purifier

пречистватели на въздуха алпийски използват електроенергия изтеглен директно от стандартен контакт за да поддържате чист въздух чрез филтриране на нежелани замърсители. Пречиствател на въздуха използва два основни вътрешни части за почистване на въздуха в продължение на целия си дом, който може да спре да работи изцяло с течение на времето или страдат от загуба на качество поради застроена мръсотия. Вместо да вдигне нов пречиствател , съществуващата Alpine модел може да живеят по-дълго , ако изпълните няколко дребни ремонти . Нещата ще трябва
Cloth
Lint екран
Alpine RCI клетка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Натиснете бутона "Power" или на дистанционното пречиствателя на контролира или на предния панел на самата пречиствателя . Намерете захранващия кабел на гърба на пречиствателя Alpine . Извадете кабела .

2

Поставете пречиствателя така задния край с захранващ кабел порт е насочена към вас . Ръчно отвийте двата блокиращи винтовете на лявата и дясната страна на пластмасов панел пречиствателя на . Издърпайте панела далеч от пречиствателя и го оставете настрана.


3

Grip на лявата и дясната страна на екрана кърпа на правоъгълник разположен вътре в пречиствателя Alpine . Издърпайте екрана далеч от пречиствателя и го оставете настрана.

4

Намерете черен кабел в долния десен ъгъл на пречиствателя , който се свързва към клетката RCI в залива в горната част на пречиствателя . Grip основата на кабела и го изключете от пристанището. Извадете клетката RCI далеч от пречиствателя и го оставете настрана.

5

Задайте нова RCI клетка в залива в горния край на пречиствателя и плъзнете подмяна мъх екран в позиция под клетката. Свържете кабела на новата клетка към порта на долния десен ъгъл .

Как да монтирате скоби за Microwave Над печката

Микровълните , които са инсталирани над печка , често се нарича в интервала микровълните , трябва да бъдат монтирани правилно поради съображения за безопасност . Ако микровълновата фурна не е правил

Περισσότερα >
Как да монтирам една дъска за гладене на стената

Как да монтирам една дъска за гладене на стена. Това колеблив дъска за гладене е непривлекателна , обемисти и предприемането на така необходимото пространство в дома си . Добави пространство и удобств

Περισσότερα >