Как да се ремонтира Honeywell Air Purifier

Ако помещенията в дома ви са последователно прашни или сте загрижени за замърсители във въздуха , въздушен пречиствател Honeywell почиства въздуха , като филтрират замърсителите плаващи във вашия дом. За разлика от много други видове пречистватели , моделите Honeywell използват три отделни филтри. В крайна сметка тези филтри ще станат напълно запушени и цялото устройство ще спре да работи както трябва . За ремонт на пречиствателя и го върна и се изпълняват , трябва да сменяте само филтрите и почистване на устройството. Нещата ще трябва
Мека кърпичка
Carbon предварителен филтър HEPA филтър

CPZ филтър MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Натиснете "OFF "бутона в предната част на пречиствателя на въздуха и изключете уреда. Включете пречиствателя около така пластмасовата заключващ механизъм се вижда.

2

Туист заключващия механизъм на часовниковата стрелка и издърпайте механизма на разстояние от пречиствател на въздуха. Grip откритата кръгъл HEPA филтър и своя черен въглерод предварителен филтър . Издърпайте двете прикрепени компоненти от Honeywell филтъра.


3

Хвани кръговото CPZ филтър , който е разположен зад HEPA филтър. Извадете филтъра от пречиствател на въздуха и го оставете настрана. Избършете вътрешната камера на пречиствател на въздуха с мека кърпа, за да почистите и да е останал прах или остатък.

4

Опаковайте замяна въглероден предварителен филтър около вашия подмяна HEPA филтър. Снимайте заедно двата скрепителни елементи по краищата на въглероден предварителен филтър за да го заключите на място на HEPA филтъра.

5

Плъзнете вашия подмяна CPZ филтър вътре във въздушния purifer и задайте HEPA филтър и неговата прикрепения въглероден предварителен филтър обратно в позиция в предната част на CPZ филтъра. Задайте пластмаса заключващия механизъм на пречиствателя и завъртете я обратно на часовниковата стрелка , за да щракне на мястото си.

6

Натиснете "On" бутона в предната част на пречиствателя на въздуха и включете уреда. Указателя за

Как да се почистване на филтъра на Maytag MDB5601AWB съдомиялни

Описанието на продукта за модел миялна Maytag MDB5601AWB се . Застроена В Oversize Капацитет Plus Tall Tub Това означава, че вашият уред може да се справи по- голям товар от ястия наведнъж, което мо

Περισσότερα >
Как да се дублира Антични играчи

Симулиране износване е ключът към дублира античен финиш върху елемент на мебели или обект. С течение на времето , бои и покрития търкат изключване на върховете докато боята или покритието остава неп

Περισσότερα >