Как да използваме Dehumidifier да Отърви се от цигарен дим

Изсушители с вградени въздушни филтри може да се използва, за да се отървете от миризмата и външния вид на спиращ цигарен дим . Много Dehumidifier единици имат система за пречистване на въздуха , както е добавена функция . Вентилаторът често е подкрепена от въздуха частици с висока ефективност, или HEPA , филтър. Добавяне на филтър с активен въглен за филтър улавя HEPA и поглъща дима , тъй като минава, за да го отстранят от въздуха . Нещата ще трябва
Активен въглен филтър
Тиксо
Замяна HEPA филтър (опция )

Покажи повече инструкции

1

Проверете изсушител за въздух филтрирате . Филтри често са разположени в непосредствена близост до вентилатора. Сменете мръсни и скъсани филтри в съответствие с препоръките на производителя в ръководството за експлоатация.

2

Премахнете всички пушачи, пепелници и фасове от стаята. Отворете прозорците , и включване на всички фенове стая за увеличаване на циркулацията на въздуха . Единични или двойни системи фен филтрационни в повечето изсушители обикновено не са достатъчни, за да изчистите дим от една стая, докато цигари продължават да горят .


3

Поставете тънък , активен въглен филтър на гърба на на HEPA филтъра. Нанесете ивица от тиксо по стените на активен въглен филтър, за да го държи в позиция.

4

Изпразнете резервоара за вода в основата на устройството за изсушаване . Включете устройството за изсушаване , така че може да бъде поставен в центъра на стаята , изпълнена с дим . Завъртете изсушител на най-високото си настройка.

5

Изключете изсушител когато димът вече не се открива . Сменете въздушните филтри редовно, за да се повиши ефективността на въздух за почистване на устройството за изсушаване .

Мога ли да поставя климатик на едната си страна

? Климатици могат да бъдат превърнати от тяхна страна за транспортиране и съхранение , но никога не трябва да се изпълняват или монтирани вертикално. Всички климатици също са изсушители , и системата

Περισσότερα >
Как да Прикрепете лодки Седалки

седалки лодка монтиране на едноличен или на пода , на лодката , както и метода на закрепване , зависи от вида на седалката . Скамейки и салон спящи места са подкрепени от една конзола база. Единични с

Περισσότερα >