Как да отстранявате Frigidaire FDL251P 25 - пинта Portable Dehumidifier

The Portable изсушител Frigidaire FDL251P 25 - пинта е пречистване на въздуха устройство , което изсмуква влагата частици от въздуха , което прави атмосферата сушилня в пространството на . The FDL251P е Energy Star съвместим с устройство, способно да работят в непрекъснат режим , когато устройството се намира в подходящо място . Понякога , обаче, си изсушител може да се сблъскате с проблеми. Повечето проблеми са свързани с енергийни и прекъсвач въпроси , мръсни филтри, пълни резервоари или неправилни настройки . Няколко стъпки за отстраняване на неизправности и оперативни насоки могат да подобрят ефективността на вашата единица и на качеството на въздуха в помещенията си . Нещата ще трябва
сапунена вода
Vacuum
кърпа без власинки в
Покажи повече инструкции

1

Проверете захранващия кабел и се уверете, че той е свързан с електрически контакт, ако вашият Frigidaire FDL251P 25 - пинта Portable Dehumidifier не стига.

2

Намерете електрическото табло . Това обикновено се намира в мазето или полезност зала. Отворете го и инспектира прекъсвач превключва . Ако един от прекъсвачите е изключил или се премества в положение "изключено " позиция, той се премести обратно към " On" позиция. Ако прекъсвачът е между двете настройки , тя се премести към "изключено" позиция , а след това тя се премести към "On" позиция.


3

Проверете резервоара , ако вашата изсушител няма да работи . Изпразнете кофата , ако тя е пълна . Влагоотделителя се изключва автоматично, когато кофата е пълна. Уверете се, че кофата е инсталиран правилно .

4

Затваряне на всички отворени прозорци или врати , ако вашата изсушител работи прекалено много. Движете се към отворена и добре проветриво място , ако това е в непосредствена пространство. Натиснете " CONT " бутон за максимална сухота.

5

Изключете изсушител , след това плъзнете кофа вода от долното отделение . Достигнете под предната част кофа отделение и издърпайте филтъра, ако вашето устройство не се представя добре .

6

Филтърът се измива в сапунена вода, ако е мръсно. Оставете го да изсъхне на въздуха и след това го инсталирайте отново. Сменете кофа вода.

7

Прикрепете четка за прахосмукачка и вакуум въздушните решетки на изсушител , ако е мръсно. Поръсете корпуса с кърпа без власинки .

8

Проверете настройките на вашето устройство за изсушаване , ако това е работа , но помещението не е достатъчно суха. Натиснете бутона " надолу" бутон, за да намалите настройката за влажност. Ако вашето устройство за изсушаване е в стайна температура по-ниска от 41 ° F ( 5 ° C ), тя няма да работи , така че да го преместите в идеална локация .

Как да почистите и поддържаш Garbage Изхвърляне

избрано през 1927 г. и е на разположение за закупуване от 1938 г. , извозване на отпадъците се превърна в редовното присъствие в американските домове. Монтирани към канала на мивката , тези чудеса се

Περισσότερα >
Как да се запечата Paper & Card Stock върху дървена маса

декориране обикновена дървена маса с хартия и картон, е чудесен начин да донесе нов живот на една стара мебел . Използвайте основните Scrapbooking колажи и техники, за да създадете собствен дизайн на

Περισσότερα >