Ще един Air Purifier С Ionizer Помогнете с миризмата на дим

? Миризмата на цигарен дим се задържа на закрито, и оставя своя миризма на дрехи, тапицерия, завеси и други области. Ако искате да се отървете от миризмата на дим , помислете за използване на пречиствател на въздуха . Начало пречистватели на въздуха са в два основни вида : такива с високоефективни въздушни филтри за частици , известен като HEPA , или йонизиращи филтри . За най-добри резултати , може да искате да инсталирате и двете версии . Йонизатори

Air йонизиращи пречистватели на работа чрез създаване на отрицателни йони , което води до частици във въздуха, за да магнитно привличане и идват заедно. Тези частици , сега твърде големи, за да остане във въздуха , падат и вече не са частици хора дишат инча Air йонизиращите пречистватели да премахнете въздуха частици като малки като 0.01 микрона. Той неутрализира цигарения дим и други изпарения . Отрицателни йони на машината е циркулират в цялата област , което му позволява да се отстранят частици в цялата стая .


Недостатъци

An йонизиращи пречиствател на въздуха всъщност не събират по-голямата част от уголемени частици това отнема от въздуха . Запрашаване или прахосмукачка е необходимо да се отстранят тези частици . Той не убива микробите , и докато той не убива гъбичките , тя не ги вземе на циркулацията на въздуха . Убива някои вируси , но не всички . Тя не взема химикали от въздуха . Въпреки това , с помощта на въздушен филтър HEPA за допълване на йонизиращи пречиствател на въздуха дава възможност за събиране на йонизиран частиците.

Как да инсталирате Hampton Bay Вентилатори

Инсталиране на нова Hampton Bay вентилатор на тавана е лесно с Quick - Connect System събрание . Кажете сбогом на досаден процес на сглобяване на перките на вентилатор на тавана със скоби и винтове .

Περισσότερα >
Как да направим един люлеещ се стол Out на Колчета

Пролет дървени колчета са много очарователни и управляеми занаятчийски материали. Всички те са приблизително със същия размер , като колче занаяти лесно и по-икономично . Изработени от дърво, можете д

Περισσότερα >