Everstar Преносими климатикът Инструкции

Everstar преносим климатик единица е предназначена за индивидуални стаи или малки пространства , като например апартамент , стая в общежитието , хотелска стая или почивен дом . За разлика от цялата къща или прозоречни климатици , климатика на Everstar може да бъде изключен и се мести от стая в стая , колкото е необходимо . Въздуховод е включена в единицата за подходяща вентилация по време на употреба . Експлоатацията на уреда е доста ясен и тя трябва да работи добре с редовна грижа и поддръжка. Нещата ще трябва
Liquid достъп ястие сапун
Window MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Свържете климатик захранващия кабел Everstar към работещ контакт и превръщат основният ключ за захранването на " On". Уверете се, че е включен канал е свързан към мрежата от замърсения въздух в задната част на устройството , а другия край е поставен в отвор в един прозорец за подходяща вентилация .

2

Натиснете " Mode" , докато " Cool" светлинен индикатор свети . Натиснете стрелките нагоре или надолу , за да изберете предпочитаната стайна температура . Натиснете " Fan Speed ​​" , докато желаната настройка на скоростта на вентилатора се постига . Натиснете " Swing ", за да активирате функцията за колебание .


3

Натиснете " Mode" , докато " Dry " светлинен индикатор свети , ако се желае изсушаване ефект. Затворете вратите и прозорците, за най-добри резултати .

4

Натиснете " Mode" , докато " Fan " индикаторът свети , за да включите вентилатора без допълнителен охлаждащ ефект на климатика . Натиснете " Fan Speed ​​", за да зададете желаната скорост.

5

Press "Timer On" , за да настроите желаното време за автоматично изключване . Таймерът работи в половин час стъпки , така че настройката на таймера за " 0.5 " ще се включи климатика изключва след около половин час , докато настройката на таймера за "2" ще се включи климатика в 2 часа.
<Бразилски> 6

прекъснете захранването на климатика и отстранете капака на филтъра на регулярна основа. Извадете филтъра и се почиства с топла вода и няколко капки течен сапун ястие . Изплакнете добре и подсушете филтъра старателно на хладно място преди плъзгащи филтъра обратно в уреда и затваряне на капака .

7

Отворете горния капак и извадете резервоара за вода , когато " Full" индикаторът е осветен . Изпразнете резервоара в мивката и поставете резервоара в устройството.

Как да се замени на Wax Motor В Load миене Кенмор Front

Докато някои восъчни мотори всъщност съдържат восък , терминът се е превърнал в синоним на линейни задвижвания , използвани в различни перални машини. Задвижването се придвижва на кратко разстояние по

Περισσότερα >
Как да направим един председател , който изглежда като гъби

Проектиране и да създавате свои собствени мебели може да добавите уникален елемент към една стая . Едно парче на мебели, които можете да добавите усет към вашия декор е без гръб стол. Простият изгражд

Περισσότερα >