Как да инсталирате GE 5000 BTU Electric Window Климатик

GE 5000 BTU електрически прозорец климатика е £ 42 и мерки 16.9 от 11.9 до 13.3 инча . Този конкретен климатик ще се побере в прозорци 12.5 с 38 инча с минимална ширина е 22.5 инча . GE прозорец климатика ще се охлади една стая до 150 квадратни метра и използва стандартна къща ток. Инсталиране на климатика отнема около 30 минути или по-малко. Нещата ще трябва
Philips отвертка
Flat - отвертка
Pencil
Tape мярка
2 - инчов широк парче дърво
Ниво
Ножици
Монтаж комплект <Бразилски> тиксо (по желание )

Покажи повече инструкции
е. 1

Премахване на доставките от комплекта за монтаж . В комплекта има топ монтажна шина , пяна прозорец уплътнение, прозорец крилото уплътнение пяна , най- монтажна шина печат , както и леви и десни акордеон панели. Комплектът включва и четири малки винтове, шест дълги винтове и един прозорец скоба заключване .

2

Отстранете предпазното фолио от горната монтажна шина ивица . Поставете горната релса на лепкавата страна на лентата , така че гърба и предните страни са изравнени заедно. Поставете отгоре Монтажна шина и печат върху горната част на климатика към предната част на устройството. Гладката страна на релсата ще се изправи отпред и железопътен слайда, ще се изправи на гърба на устройството . Подравнете дупките за винтове . Използвайте четирите малки винтове за закрепване на релсата за климатика .


3

Отворете дясната и лявата акордеон панели , като задържите най-трудната част ( край) и леко издърпване на акордеон панел . Плъзнете акордеон приключва през водачите на дясната и лявата страни на климатика.

4

Измерете вътрешната страна на рамката на прозореца . Това е дължината трябва да се намали на 2 - инчов широк парче дърво . Дебелината на дърво трябва да бъде 1/2 инча по-висок от рамката на прозореца на буря. Например , ако устна на рамката е 1 /2 инча , парче дърво трябва да бъде един инч дебелина . Поставете парче дърво в рамката на прозореца . Закрепете с един пирон от всяка страна или да използвате тиксо , ако не искате да се закове в рамката на винил прозорец.

5

Отворете прозореца достатъчно висока, за да се поберат в климатика . Отстранете предпазното фолио от крилото уплътнението на прозореца пяна. Използвайте ножици, за да изрежете парче да се поберат дължината на прозореца. Натиснете здраво уплътнение на дъното на крилото на прозореца . Това е тази част от прозореца, който се затваря надолу върху климатика.

6

Поставете уреда в прозореца. Дръжте се за единицата и затворите прозореца надолу на устройството , така че прозорецът се затваря в задната част на горната релса на монтиране . Крилото на прозореца ще бъде на гърба на релсата и ще се проведе на единица на място. Нека отидем на единицата. Измерва се разстоянието от всяка страна на устройството към стената на прозореца . Преместете устройството наляво или надясно, така че да е центриран в прозореца.

7

Издърпайте твърди страни на панелите акордеон към страните на прозореца. Използвайте пет дълги винтове за закрепване на акордеон панел на прозореца. Има една дупка на дъното и горната част на всеки панел на твърдия страна на рамката на прозореца. Ако имате винил прозорци и не искат да правят дупки за винтовете , използвайте цветен тиксо да държи панелите на мястото си.

8

Нарежете прозореца на пяна уплътнението на дължината на прозореца . Натиснете пяната надолу в пропастта , където долната част на прозореца отговаря на стъклото на горния прозорец . От долния прозорец не се затваря докрай , пяна уплътненията отварянето за предотвратяване на въздуха от бягство и бъгове , които влизат .

9

Използвайте скоба прозорец заключване, за да се осигури най-долния прозорец от случайното отваряне . Поставете ключалката на прозореца и рамката с помощта на последния дълъг винт . Ако имате прозорец на винил и не искам да се направи дупка , измерване парче дърво достатъчно дълго, за да се поберат между горната част на отворения прозорец и горната част на рамката на прозореца . Поставете пръчката в прозореца и да използвате парче тиксо , за да си я осигурят на място.

Fan не работи в Window Unit климатик

Един от най-лесните начини да се охлади една стая е чрез инсталиране на единица прозорец. Ако включите климатика една ден очаквах да чуя готино бучене на климатик вентилатор само за да бъдат посрещнат

Περισσότερα >
Как да се изгради палатка за Bed детски

Преобразуване обикновен , традиционен легло на вашето дете в палатка легло е прекрасен начин да се трансформира лягане в нещо много по-привлекателни , така че вашето малко един с удоволствие ще се изк

Περισσότερα >