Как да отстранявате Constant Колоездене Климатици

Климатици са източник на утеха и облекчение за много домове и бизнеса , особено през горещите и влажни температури или сезони. Много различни фирми произвеждат климатици , и блоковете могат да бъдат закупени онлайн или в дома ремонт, хардуер или отопление и охлаждане доставка магазини . Докато повечето климатици са доста прости, за да работят и да работят добре в повечето случаи , някои собственици може да открият, че техните климатик цикли постоянно . Това може да е прост проблем за решаване през няколко стъпки за отстраняване на неизправности . Нещата ще трябва
чиста кърпа (а )
за миене на съдове в
Покажи повече инструкции

1

Проверете настройките на термостата за климатика. Ако ключът система е настроен на " On ", след което тече климатик постоянно . Когато ключът система е настроен на " Cool" и ключа на вентилатора е в положение " Auto ", климатикът ще се включва и изключва , за да се достигне зададената температура . Или настройка може да бъде проблем, ако температурата в стаята е твърде студено или прекалено топло. Настройте температурата на климатик до около 10 градуса по -студени от температурата на околната среда за най-добри резултати .

2

Проверка на външната част на климатика и премахване на всички елементи, които могат да се блокират вентилационните отвори или решетки , като това пречи на въздушния поток и причинява климатикът да работи по-усилено . Пазете въздушни регистри на връщане в дома ясно за цялото домашно единици.


3

прекъснете захранването на климатика и отворете панела за достъп . Извадете въздушния филтър и филтърът се промива с топла сапунена вода, за да го почистите . Изплакнете с вода и оставете да изсъхне . Инсталирайте филтъра обратно в климатика , когато е сух въздух. Ако филтърът е замърсен , той причинява на климатика трябва да работи по-усилено за постигане на зададената температура .

4

Затворете вратите и прозорците , за да запазите на студен въздух от бягство от дома, което причинява климатика да продължи да се наложи да се включва и изключва , за да се постигне зададената температура .

5

Използвайте по-голям капацитет климатик , ако климатикът е единица стая и се опитва да се охлади изключително голям пространство. A малък климатик за охлаждане една голяма стая ще трябва да цикъл постоянно .

Най-добър Портативен Въздухоочистители

Преносими въздушни почистващи са устройства, които са предназначени за отстраняване на замърсители и други мръсни елементи от въздуха . Преносими въздушни почистващи могат да бъдат транспортирани в ра

Περισσότερα >
Как да се изострят абрихт ножове

Има много различни ръчни рендета за различни цели, но всички те споделят една обща черта : длето -образно острие. Острието на ръка ренде е оформен като рампа, която позволява на острието да се намали

Περισσότερα >