Как да отстранявате Рийм R22 13 SEER Климатик

Рийм R22 SEER 13 климатика включва разгънатата - около шкаф за защита на кондензатора бобината от корозия и външни условия , едно парче база тиган за намаляване на шума , Пресостати , лесна достъп панел и термостат . Климатикът се продава онлайн и в много дом на дребно или за отопление и охлаждане доставка магазини . Докато устройството се доставя с ограничена гаранция , няколко дребни проблеми , които могат да възникнат с климатика може да бъдат решени чрез някои отстраняване на проблеми . Нещата ще трябва
миене на съдове
Vacuum с четка запор
Soft четка
Wet /суха прахосмукачка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверка захранващия кабел на климатика на Рийм и включете в работещ електрически контакт , ако климатикът не работи. Сменете или нулиране на прекъсвача или бушона , ако е необходимо и завъртете ключа на захранването на " On" , за да се гарантира, че устройството има мощност .

2

Program термостата до температура, която е 15 градуса или повече по-долу текущата външна температура , ако климатикът на Рийм има сила , но не се изпълнява . Задайте режима на програма за " Cool" и преминаването към програма " Auto" , за да включите климатика , както е необходимо , за да се достигне зададената температура на точка .


3

прекъснете захранването на Рийм въздуха климатик и отворете панела за достъп , за да се изплъзне на въздушния филтър , ако има захранване и охлаждане , но климатикът работи твърде много. Сменете филтъра, ако текущия филтър е за еднократна употреба , или чисти с прахосмукачка привързаност четка или сапунена вода, ако филтърът е постоянен . Ако филтърът се измива , изсушава филтърът напълно преди да се върне към климатика .

4

Отворете предния панел за достъп и да използвате мека четка внимателно да почистите перките спиралата на кондензатора , ако климатикът е работи шумно или не охлаждане правилно . Използвайте магазин VAC внимателно изсмукване мръсотия , отломки и вода от долната страна на устройството . Изпразнете съда за дренаж, ако пълен. Затворете панела за достъп напълно, преди възстановяване на захранването , тъй като модулът няма да работи , ако вратичката за достъп е открехната .

5

Свържи Рийм за помощ , ако е необходимо , ако по-горе методи не разрешат проблема, като могат да съществуват с компресор , мотор , окабеляването или термостата проблеми и това изисква професионална помощ.

My KitchenAid съдомиялни е заседнал на тежката & Normal Cycle

съдомиялна машина KitchenAid обикновено работи нормалната си цикъл на пране за 105 минута за леки до средни цикли и 120 минути през тежката си цикъл на пране , но тя работи за по-дълги периоди, ако ша

Περισσότερα >
Как да се изгради малка дървена Adirondack председател

Adirondack столове са се превърнали в символ на почивка. Тези отличителни столове се характеризират с един правоъгълен силует, заоблен гръб , извита горна част и широки подлакътници , казва Кларк Gros

Περισσότερα >