Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Защо е централната AC тананика

? Централна климатизация е функция, която мнозина смятат безценен , когато става въпрос за поддържане на дома си готино и удобно , особено по време на горещо или влажно време . И най-общо казано , може да се очаква централен климатик , за да работи добре , ако е необходимо с някои типични грижи , поддръжка и редовно почистване . Въпреки това, ако централната АС изведнъж започва да прави бръмчене когато тя се включи, може да има няколко причини за това. Въздуховоди

Humming могат да бъдат причинени от спорна клапа в въздуховодите . Следвайте въздуховодите заедно , а климатикът работи и да слушате за промени в тонус. Ако бръмченето стане по-силно в един регион, проверете за спорна клапа или парче метал . Това сигурно е, ако е възможно или да направите малък пробив в района, за да се позволи на въздуха да се движи в продължение на парче .


Hardware

Humming или тракащ през централната използване AC може да посочи че има области на хардуер , които са в насипно състояние. Изключете климатика преди да се провери стави, гайки и болтове и затягане при необходимост.

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019051347.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.