Как да поправите на A120E De'Longhi PAC

The A120E DeLonghi PAC е преносим климатик проектиран да се охлади до 400 квадратни метра в стая , апартамент или друго малко място . Устройството включва сън , тласък и интелигентни режими , дистанционно управление , система за отстраняване на конденз и тих мотор. Климатикът може да бъде закупен онлайн или изберете дома на дребно или за отопление и охлаждане доставка магазини . Ако възникнат проблеми с климатика , ремонт на проблема чрез отстраняване на някои може да е възможно . Нещата ще трябва
Прахосмукачка с четка запор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Проверете захранващия кабел на климатика , ако уредът не се стартира или включете като очаква . Сменете или нулиране на предпазителя или прекъсвача на електрическото табло , ако е необходимо . Изчакайте 30 минути, ако уредът прегрява и изключва автоматично преди възстановяване на енергия.

2

Ако се покаже код за грешка " LT " , включете климатика . LT показва ниска температура е била открита и устройството може да замръзне , ако операцията продължава . Изчакайте температурата на въздуха да се увеличи , преди да използвате уреда.


3

Изключете климатика и премахване на вътрешния резервоар , ако " FT " се появява на дисплея , което показва пълен резервоар . Empty и възстановяване на резервоара в устройството.

4

Проверете маркуча за отвеждане на въздуха за препятствия или прегъвания , ако климатикът се изключва внезапно. Изправете маркуча и премахнете всякакви блокажи .

5

Затворете вратите и прозорците , ако уредът не е охлаждане на помещението , както се очаква . Завъртете термостата на по-ниска настройка. Отстранете всички въздушни филтри чрез издърпване решетката на входящия и плъзгащи филтъра . Използвайте прахосмукачка за изсмукване на разстояние мръсотия и отломки или измийте филтъра обилно с хладка вода. Оставете филтъра да изсъхне и след това го плъзнете обратно на мястото си.

6

Почистете филтъра , както е описано в стъпка 5 , ако уредът започва да излъчва лоша миризма .
Как да се замени термостата на Admiral LNC7764A71 Сушилня

The Admiral LNC7764A71 е електрическа сушилня за дрехи с навити нагревателен елемент, който работи с вентилатор , за да принуди топъл въздух в пране барабана. Термостат свързан към горната част на въз

Περισσότερα >
Как да направим един председател , който изглежда като гъби

Проектиране и да създавате свои собствени мебели може да добавите уникален елемент към една стая . Едно парче на мебели, които можете да добавите усет към вашия декор е без гръб стол. Простият изгражд

Περισσότερα >