Как да се запечата Отопление Duct

Ако вашият отопление въздуховоди вода теч , това ще се отрази на енергийната ефективност на Вашия дом . Принудително топлинна енергия ще се влее в тавана над тавана , и защото горещ въздух се издига , тя ще се разсее нагоре към покрива. Това ще доведе до вашия централна климатична инсталация или нагревател да тече непрекъснато, като термостата в дома ви не ще покаже настройката на зададената температура е достигната . Вие ще трябва да се запечата канала веднага да реши проблема. Нещата ще трябва
Dish сапун
спрей бутилка
Парцали
Битови чисти
Мастика уплътнител
Brush
Алуминиева лента на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Squirt ястие сапун в спрей бутилка и напълни с вода . Отидете на топлинна тръба и го пръска , докато системата е включена. Виж за балони, за да формират , за да намерите теча.

2

Почистете канала , където теча се случва с помощта на парцали и домакински почистващ препарат . Да получите по- голяма част от мръсотията и праха от тръбата топлина , колкото е възможно .


3

Нанесете мастика теглилки над теча на тръбата топлина с четка. Оставете мастика да настроите в продължение на 10 до 15 минути и след това нанесете втори слой на мастика лепило върху тръбата топлина. Изчакайте още 10 до 15 минути.

4

Обвийте тръбата топлина в алуминиева лента , покриваща теча и мастика уплътнителя напълно. Опънете алуминиева лента плътно около тръбата топлина, за да я държи без бръчки и въздушни мехурчета.

Миризма на изгоряло От My Хладилник Когато отвори вратата

A миризма на изгоряло , идващи от вашия хладилник определено е повод за безпокойство и трябва да бъде решен незабавно. Това може да означава потенциал прегряване в електрическото свързване на уреда .

Περισσότερα >
Как да кандидатстваме Leather към Таблица Top

върха на таблицата отнема много злоупотреби. Но , ако краката и рамката са в добро състояние , топ кожа ще направи една стара маса изглежда ново. Можете да приложите кожа чрез покриване на масата напъ

Περισσότερα >