Как да получите своя Учител Cool Evaporative Cooler готов да отиде за лятото

Започвайки охлаждащия сезон с чиста Mastercool изпарителен охладител помага да работят по-добре , когато температурите скочат . Изпаряването охладители работят добре в горещите , сухи климат за охлаждане на домовете и сградите чрез използване на вода, за да се накисва възглавнички. Вентилаторът засмуква въздух през по-хладните подложки , тя се изпарява , което пада температури с цели 30 градуса по Фаренхайт. Много модели Mastercool използват само една дебела подложка , която може да продължи няколко сезона , дори и в области на твърда вода , когато охладителя е чист. Нещата ще трябва
Stiff четка
маркуч и дюза (опция )
Cooler катран (по желание )
Machine масло MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на охладителя и го извадете . Нека другите в къщата или сградата , че не сте почистване на охладителя . A охладител е движещи се части, които могат да причинят физическа вреда , ако е включен , докато работите върху него . Свалете панела за достъп и го оставете настрана.

2

Отстранете рамки , които държат накладките . Проверка на накладките , за да видите , ако те имат бял натрупване на минерални залежи и от двете страни . Почистете никаква светлина натрупване с помощта на твърда четка. Ако натрупването е тежък и обхваща двете страни на подложката или подложки , може да се наложи да ги замени или да използвате маркуч и дюза определя от настройката за високо налягане , за да принуди минералите изключен.


3

Почистете всички минерални струпване на разстояние от перките на рамката с твърд пластмасов нож или инструмент. Избягвайте използването на метал върху рамката от остри метални предмети могат да надраскат или чип боята на рамката , като го кара да ръждясва при използване на водата в охладителя .

4

Поставете подложките обратно в рамките. Mastercool възглавничките са твърди и може да отнеме известно усилие , за да ги работи обратно на мястото си . Ако не е нужно да тече охладителя веднага , изчакайте, докато накладките са сухи . След като водата се е изпарила , накладките са по-леки и по-лесни за управление.

5

Огледайте долната част на охладителя за всички находища на полезни изкопаеми . Ако прах или депозити са налице , отстранете изтичането на преливане от охладителя и помете депозитите от охладителя през канала , заменяйки я , когато сте готови . Ако ви видя всички места, където водния съд започна да ръжда, палто основата на охладителя с охладител катран , за да спре ръждясване . Можете да намерите продукти за покриване на охладителя в хардуер или водопроводни магазини. Нека покритие изсъхне , преди да пуснете водата в охладителя .

6

Включете подаването на вода за охлаждането и да може водата да напълни тенджерата , като се проверяват за течове , идващи от преливната тръба . Регулиране на поплавъка , ако нивото на водата е твърде високо или твърде ниско чрез огъване на плувката , ако водата се изключва твърде рано или надолу, ако водата прелее на .

7

Oil двете страни на вала , който се превръща клетката катерица и затваряне на капачки , които покриват запълване дупки.

8

затворете панела за достъп до охладителя , включете го обратно и включете помпата вода за напояване на накладките . Когато wet , включете мотора и се уверете, че всичко работи правилно .

Как да получите най- детонатора на Whirlpool Сушилня

сушилни Whirlpool газ работят с електронна подпалвач , който произвежда искра над тече газ, за ​​да запали горелката , който осигурява топлина за сушене на дрехи. Детонатора се намира в долната част н

Περισσότερα >
Как да направим един Apothecary Chest

аптекар сандъци датират от Средновековието . Една аптека , медицински специалист, който дозира лекарства , ще използва сандъци за съхранение на съставки и медикаменти в тези сандъци . Днес , аптекар р

Περισσότερα >