Как да инсталирате Window - Монтирани 24000 BTU Климатик

В зависимост от марката на климатик и да изберете, теглото на 24,000 British Thermal Unit ( BTU ) единица е около 165 паунда. Window монтирани 24000 BTU климатици изискват монтиране на оборудване за провеждане на климатика в прозореца сигурно. След като уредът е инсталиран правилно, няма шанс за единицата да падне от прозореца или повреди рамката на прозореца , където се намира. Нещата ще трябва
Flat отвертка
Philips отвертка
Tape мярка
Pencil
Пробийте
3/16 инча свредло
Регулируем гаечен ключ
Ножици
Климатик комплект за монтаж на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе единица прозорец за инсталиране. Някои единици изискват да премахнете копчетата за контрол и на предния панел, за да плъзнете климатик кондензация блок от случая . Не всички единици изискват тази стъпка за инсталиране .

2

Peel лепенката от горната релса уплътнението . Центриране на уплътнението над дупките за винтове в горната част на кутията единица . Натиснете надолу, за да осигури уплътнението на място. Прикрепете монтажната релса отгоре на върха на уплътнението , се редят на опашка винт дупки . The релсата продължава с отворен устна с лице към задната част на устройството , така че гладката страна на релсата е с лице към предната част на устройството . Използвайте четири малки винтове Филипс да блокира релсата на място.


3

Сглобете панелите акордеон . Някои акордеон панели изискват от вас да плъзнете страничните релси на левия и десния панел , преди да включите към случая единица . След като акордеони са готови , прикрепете към борда за всеки акордеон панел отстрани на корпуса на прозорец единица с три малки винтове на Philips за всеки панел .

4

Отворете прозореца, където климатикът ще седне . Измерва се дължината на прозореца . Направете марка на перваза на прозореца , така че устройството ще бъдат центрирани в прозореца. Peel лепенката от запечатване уплътнението на прозореца крилото . Поставете уплътнението на долната част на отворения прозорец . Натиснете на мястото си , за да се осигури .

5

Плъзнете случай в прозореца. Затворете прозореца надолу върху горната релса за провеждане на делото в прозореца. Прозорецът се вписва в устна на гърба на горната релса . Издърпайте панелите страна акордеон навън и се прикрепя към външната страна на рамката на прозореца с една плоска винт от всяка страна. Пробийте 3/16 инча пилотни дупки в перваза на прозореца , за да се осигури на дъното на случая единица на перваза на прозореца . Използвайте малки Flathead винта, които прикрепят делото на перваза на прозореца .

6

Прикрепете монтажните скоби до дъното на случая от външната страна на прозореца. Поставете лявата скоба на лявата страна на кутията от външната страна на случая. Линия до дупките. Използвайте болт и гайка за закрепване на конзолата към случая . Направете същото и от дясната страна . Използвайте регулируем гаечен ключ , за да се премести на долния болт в долната част на конзолата , така че болтът е здраво срещу къщата.

7

Прикрепете скобата за заключване прозорец към горната част на отворения прозорец и прозореца рамка с два винта Philips . Това спира прозореца от отваряне по-далеч и държи прозореца надеждно застопорено в горната релса .

8

Плъзнете кондензатора на климатика в случая прозорец монтиран . Замяна на предния панел и копчетата . Нарежете пяна лента ширината на прозореца. Натиснете пяната надолу в пропастта между отворения прозорец и горната прозореца така че няма проекти или бъгове да влязат в къщата.

Как да спечелим една Washer работи, когато се счупи Lid сензорни

Перални машини имат сензор капака за целите на безопасността и правилното функциониране. Сензорът е обикновено физически ключ , който открива , когато капакът е затворен . Ако сензорът е разбита шайба

Περισσότερα >
Как да Прикрепете лодки Седалки

седалки лодка монтиране на едноличен или на пода , на лодката , както и метода на закрепване , зависи от вида на седалката . Скамейки и салон спящи места са подкрепени от една конзола база. Единични с

Περισσότερα >