Как да се изчисти с ъглова A /C Drain Line

източване Климатик линии представляват голям проблем за собствениците на жилища, ако линията става запушена . Линии за източване са склонни към запушване обикновено след бездействие през зимните месеци. Водорасли и мухъл продължи да расте вътре в линията за източване по време на този период , което води до запушване . Ако линейно водоснабдяване се запуши , кондензацията натрупани от климатика няма къде да отиде и ще прелее , което може да причини щети на водите в дома. Премахване на запушването е по-лесно , отколкото определянето всички вреди, причинени от изтичане на конденза . Нещата ще трябва
сгъстен въздух туба
Rag
Garden пръскачка
Bleach
Мокър /сух вакуумни
кондензат таблетки
Капка кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Използването Compressed Air

1

Отворете капачката за източване на линия , разположен в близост до въздушния манипулатор вътре в дома . Повечето работещи въздушни имат чиста Връщане фитинг за обслужването на линията за източване.

2

Поставете маркуча от кутията на сгъстен въздух в дренажния отвор и увийте с кърпа около него , за да уплътните отвора и да се предотврати кондензацията от бягство в дома .


3

Blow на сгъстен въздух през линията за източване , докато тя се оттича свободно.


Използвайки Garden пръскачка

4

Напълнете градина пръскачка с чаша белина и топла вода. Усилете градина пръскачка до максималната си налягане.

5

Поставете капка кърпа върху всякакви мокет области, за да ги предпази от белината . Поставете края на маркуча на пръскачката в дренажния отвор Онлайн намира от въздушния манипулатор и го затворете плътно с опаковъчно парцал около отвора .

6

Инжектирайте разтвора на белина в линията до изтичането потоци свободно.


Използването на Wet /Dry Vacuum

7

Използвайте мокър /сух вакуум , за да освободите материала запушване линията за източване. Отворете монтирането почистване вън намира от въздушния манипулатор вътре в дома .

8

Прикрепете маркуча до края на дренажната линия намира от външната страна на дома. Запечатайте връзката с парцал за максимално изсмукване.

9

вакуумна линия за източване да се премахне водорасли и други отломки , докато линията за източване тече свободно .

Как да сменя уплътнителя Insert на GE съдомиялни

GE миялни машини имат един от два вида уплътнения. Неръждаема стомана и среден до висок клас пластмасова вана модели имат черно уплътнение , че линиите на вътрешната рамка. Timer базирани пластмасови

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Locker Организатори & Стелажи

гардероби могат да получат изключително разхвърлян по време на учебната година , особено , когато учениците имат само толкова много време, за да се промени книги в отделните класове . Вместо да водят

Περισσότερα >