Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Как да тел на A /C Fan

климатици са произведени в производствени мощности , вариращи от най-големите търговски единици, за по-малките модели прозорец размер , използвани в домове и апартаменти. Един мотор на вентилатора климатик равенства топлина от една стая в избраната скорост на контролния панел. Моторът на вентилатора може да служи и за повторно циркулира въздух в рамките на зоната , ако системата за охлаждане на компресора на климатика не се занимава . Когато нов мотор на вентилатора е инсталиран, подходящи кабелни връзки трябва да бъдат направени , преди да инсталирате уреда в своя саван . Се изискват подходящи инструменти и основни познания верига. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - отвертка
Socket - шофьор зададете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете, за да гарантира, че няма власт да съществува климатика . Уверете се, че прекъсвачът е изключен или е , че захранващият кабел е изключен . Ако се използва прекъсвач , етикет или марка , за да предупреди другите от работата се върши .

2

Разделете жицата с цветен код води от двигателя на вентилатора на климатика . Червените и черни проводници , предназначени за контрол на скоростта терминали ще бъдат сдвоени заедно като волята на бели и кафяви жици захранване . В зелената жица с жълта ивица е заземяването .


3

Свържете червения проводник съединител, за да контрол на скоростта терминал с надпис " LO " . Закрепете връзката, като използвате подходяща отвертка . Затегнете на часовниковата стрелка.

4

Свържете черния проводник към съединителя за контрол на скоростта терминал с надпис " HI " . Затегнете винта на клемата с отвертката .

5

Свържете кафявата вентилатора на захранващия проводник съединителя към двигателя кондензатор терминал с надпис " F " . Затегнете винта на клемата на часовниковата стрелка.

6

Свържете белия мотора жицата електрозахранването на кондензатор терминала с надпис " C " . Затегнете винта на клемата .

7

Свържете зелено с жълто райе заземителен проводник разклонител от мотора на вентилатора за заземяване мнения на шасито. Затегнете приземния мнение гайката с подходящ драйвер гнездо размер.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019051293.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.