Evaporative Cooler Вода Line Инструкции за инсталиране

Някои охладители изпарения използват водна линия, свързана директно с маркуч лигавник . който изпраща вода към охладителя без да се налага ръчно да се напълни тенджерата вътре в охладителя . Свързване на водата линия до охладител е лесна задача , която не изисква специални инструменти , въпреки че водата клапан трябва да има резбован пристанище за 1/4 инча тръба за захранване с вода. Или мед или пластмасови водни линии да работят за по-хладно ; медна линия може да продължи по-дълго , отколкото пластмаса. Инструкции

1

Завъртете водата на разстояние до съществуващата вода клапан преди изваждане на клапана, за да го замени с такъв, който има 1/4 инча порт за тръбата .

2 <стр.> Използвайте гаечен ключ , за да се премахне съществуващата вода клапан. Определя, че шайбата вътре в нов охладител вода клапата е на мястото си и седи равномерно във вътрешността на вентила. Промушете охладител вода клапан върху тръбата за вода, тя здраво затягане .


3

развивам линията вода към охладителя . Вие може да искате да погребе вода линия, преминаваща на охладителя , ако линията определя в част от двора , който получава тежък пешеходен трафик или е в тревиста област, която се нуждае от косене . Тъй като водните линии са леки и тесни , изкопаване плитка траншея един инч или два дълбоко е достатъчен, за да погребе линията и го покрийте с оригиналния материал в двора.

4

Избегни затягане гайката върху единия край на линията на вода, последвано от притискащата втулка . Привеждане на краищата на ръкавите и гайката до края на линията на водата и вденете гайката върху водната клапа за охладители . Затегнете гайката с гаечния ключ внимателно . Както затегнете гайката , притискащата втулка се адаптира към формата на маркуча, намаляване на водни течове.

5

Поставете затягане на гайката и компресия на втулката към , края на маркуча , което води до плувка охладителя е клапанен механизъм , обикновено се намира на едната страна на охладителя . Прекарайте гайката върху връзката на външната страна на охладителя . Затегнете с гаечния ключ .

6

Завъртете водата обратно на крана и пуснете водата на водната клапа . Проверете за течове в двата края на водната линия на охладителя е . Затегнете гайката ако течове . След като охладителя е пълен , поплавъка изключва водата автоматично в охладителя .

Как да замени Захранващ кабел за LG Air Conditioner

LG произвежда редица различни климатични тела , включително една и две парче модели , както и пано единици. Ако вашият LG уред претърпя неуспех и сте го проследи до захранващия кабел , можете да замен

Περισσότερα >
Как да се добави Wheels да Stool Legs

Добавяне на колела за краката на стол ще се даде възможност за по-лесно движение . А набор от колела ще дойде с всички хардуерни компоненти , необходими за този проект , включително монтажните плочи и

Περισσότερα >