Как да се намали изпарителен охладител Депозити

изпарения охладители, използвани в югозападната част на Съединените щати, където нивата на летни влажност са ниски , образуват находища на накладките и рамки, които ги държат , когато водата се изпарява . Минералите оставил зад пречат на потока въздух през перките на рамите , да се намали количеството на водата, подложки държат и да забави преминаването на въздуха през подложките , намаляване на цялостната ефективност на изпарително охлаждане . За щастие , съществуват продукти , които помагат за намаляване на натрупването на силно замърсена вода , които са лесни за използване, инсталиране и поддръжка . Нещата ще трябва
Bleed излитане комплект
картер сметището помпа
Inline филтър
Бесният
Cooler продукти за обработка на вода
без аромат омекотител
Оцет
Handheld стъргалка <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Инсталирайте кървене излитане комплект вътре в изпарителен охладител . Тези комплекти имат гумена тръба , която се вписва във вашия водна помпа и премахване на малки количества вода непрекъснато, което намалява разтворени вещества във водата. Като източи водата от маркуча за отвеждане на излитане, прясна вода постъпва в охладителя . В области , където водата е изключително трудно , изпускателния на разстояние водата следва да бъде насочена далеч от бетон или почвата , тъй като разтворените твърди вещества може да повреждат бетона или увеличаване на солеността в почвата , което ги прави безплодни .

2

Снабдете се с картер сметището помпа за охладителя . Това са отделни помпи за таймер, който се оттича в долната част на водата в тиган на охладителя е в шест - часови интервали . Помпите седят в тигана на охладителя и разполагат с маркуч , който се свързва към тръбата преливник вътре в охладителя . А вторият маркуч се свързва с резбата в основата на тръбата под охладителя и да източи водата от охладителя . Както и при кървене еднократни системи , маркуча от картер сметището трябва да бъдат насочени далеч от почви или бетон.


3

Сложете инлайн филтър между водната линия и изпарителен охладител . Тези филтри ограничаване на минералите , влизащи в охладителя , ефективно намаляване на депозитите , които формират върху накладките . Филтрите могат да траят цял сезон. Въпреки това, в области от изключително твърда вода , те могат да запушват преди началото на сезона е свършила, се нуждае от подмяна .

4

Добави изпарителен охладител водни процедури на тиган веднъж седмично или по-често , ако температурите са висока и ниска влажност на въздуха . Тези продукти са достъпни в хардуера магазини или магазини за подобрения в дома . Следвайте указанията на бутилката за добавяне на течности . Тези продукти съдържат слаби киселини , които омекотяват и се разтварят силно замърсена вода . Можете също така да използвате без аромат омекотител за намаляване на натрупването на скала в охладителя чрез добавяне на пълна шапка веднъж седмично.

5

Изсипете галон на оцет в охладителя веднъж месечно и да изключите вентилатора , но оставете помпата да работи в продължение на един час . Оцетът разхлабва залежи на сол вътре накладките . Млъкни захранването на охладителя и дръпнете куплунга . Извадете панела за достъп до сключване на преливната тръба , която минава през по -хладните . След като тенджерата е празна , се отстранят всички замърсявания и остатъци , използвайки плоска стъргало . Сменете преливната тръба и попълнете охладителя с прясна вода.

Как да се ремонтира Micowave фурни

микровълнови фурни са в по-голямата си част, един от най- надеждните кухненски уреди. Те могат да отидат години без да е необходимо да бъдат ремонтирани или заменени . Дори най-добрите микровълнови фу

Περισσότερα >
Съвети за пребоядисване Пиана

пребоядисване на пиано може да изглежда като огромна задача , но това е наистина не се различава от пребоядисване на всяка друга част от обзавеждането . Работа в една стая с адекватна вентилация. Тъй

Περισσότερα >