DIY Отстраняване на котления камък за Swamp Cooler

охладители от блатата се използват в горещи и сухи климатични условия , за да осигури евтино , ефективно охлаждане на жилища и сгради. За съжаление , много от местата, където охладители блатни охладят добре често имат твърда вода , които натоварват накладките и създава депозити на перките , в който накладките седят . Водата може да оставите бял филм върху вътрешността на охладителя . Отстраняване на котления камък на охладителя е проста задача , въпреки че може да се наложи да се направи на няколко пъти по време на сезона , в зависимост от това колко е трудно на водата е и колко често по-хладните пистите. Нещата ще трябва
Hose
лечението вода за охладители
Битови оцет (по желание )

Покажи повече инструкции
Отстраняване на котления камък с маркуч

1

Прикрепете регулируема дюза за маркуч вода и го настройте на настройката силният поток.

2

Изключете захранването на охладителя и дръпнете куплунга . При отстраняване на котления камък охладител , имате достъп до вътрешността на охладителя и премахване на рамки , които държат накладките .


3

Отстранете рамки , които държат по-хладните подложки и предприема подложки навън. Комплект подложки върху чиста повърхност , като бетон вътрешен двор или тротоара .

4

Включете маркуча и насочете накрайника към по-хладните накладки. Стиснете лоста и с помощта на силен спрей. Опитайте се да почука като много мащаб разстояние по-хладните накладки, както можете. Ако вашите подложки са гъвкави , да ги навивам толкова плътно , колкото можете да се разхлабят някои от водните залежи твърди . Завъртете подложките отново и повторете процеса .

5

Погледни перките на рамите . Ако те имат мащаб натрупване , да ги пръска , както добре. Не използвайте остри метални предмети върху перките , за да се намали вероятността от боя чакъла на разстояние , което може да доведе до корозия.

6

Огледайте вътрешната страна на охладителя . Понякога скалата формира около помпата и заедно паяците , които разпространяват вода за накладките . Обелете я и я изхвърлете .

7

Поставете подложките обратно в рамките , преинсталирате в охладителя и затворете панела за достъп . Завъртете обратно на охладителя и стартирайте помпата , докато накладките са мокри , преди да включите вентилатора.


Chemical Отстраняване на котления камък

8

Изберете киселинни почистващи препарати , произведени за охладители премахване на котлен камък . Тези процедури съдържат слаби киселини , които се разхлабят скалата на хладните възглавнички.

9

Добави хладните чисти продукти към водата в тенджерата и изключете вентилатора. Продължи да работи помпата за циркулиране на лечението чрез накладките и охладителя за около 20 минути или сумата от време въз основа на препоръките на производителя.

10

Изключете помпата и премахване на панела за достъп . Свържете маркуча за краткосрочната, резбована тръба под охладителя и ръководи края на маркуча от бетон или зелени площи .

11

Развийте или извадя преливната тръба и източване на водата , която може да е пълен на силно замърсена вода . Използвайте ръцете си, за да промиете всички твърди частици от охладителя . Когато тавата се отцеди , сложи преливната тръба обратно в охладителя и извадете маркуча от охладителя .

12

Обърнете охладителя отново.

Как да се замени на сензора за влажност на Whirlpool Сушилня

A дрехи сешоар използва сензор за влага, за да усети , когато дрехите са сухи , свързани с общата влажност в тунела за сушене. Счупена сензор на влага може да доведе до повреда и свиване на дрехи, защ

Περισσότερα >
Как да направим един плексиглас Mirror

Simple огледала са достъпни , но не добавят много визуално обжалване пред дома си . Fancy , рамкирани огледала са склонни да бъдат скъпи и тежки . Въпреки това , можете да направите своя собствена рам

Περισσότερα >