Как да се украсяват Unit AC

климатична единици , или прозорец или монтиран на стена , може да бъде eyesores в средата на добре обзаведени област. Използване на творчески възможности декориране да прикрие присъствието на единицата е един от начините да се направи метал звяра повече визуално приятен . Нещата ще трябва
Notebook
Tape мярка
Level
Paint , дърво и тапети проби в
Покажи повече инструкции

1

Мярка климатика единица - ширина , дълбочина и височина. Използвайте мярка лента и напишете всички измервания. Поставете ниво на върха на единицата, за да се гарантира, че е поставена правилно . Ако климатикът е криво , препозициониране , консултирайте се с нивото отново и преоценява за точност.

2

Инсталирайте кафе корнизи 4 инча до 6 инча над горната част на климатика. Дръж завеси от пръта , като се уверите, дължината на завесите се простира надолу до най-малко 4 инча до 6 инча под долната част на устройството . Отворете завесите , когато устройството е в употреба и ги затворят , когато устройството е изключено да се прикрие климатика зад завесите .


3

Opt за мини щори , изработени от пластмаса, дърво зърно или плат . Купи щори , които са достатъчно широки, за да се разшири в цялата горната част на климатика , плюс още 4 инча на двете страни за по-нататъшно прикриване на устройството. При инсталиране на щори , използвайте удължител , така че щорите се простират от стената и са в състояние да слезе напълно над предната част на устройството . Повечето прозорци монтирани климатици само стърчат няколко сантиметра от стената , което прави възможно разширяване на блиндовете. Използвайте щори в координиращи цветове или проекти, за да съответства на останалата част от стаята си.

4

Помислете за изграждане на шкаф с врати в къщата на климатика. Опитайте стил дърво с летящи врати , които могат да бъдат застопорени затворена , когато не се използва. Отказ за дърво зърна , които съответстват на други мебели в стаята или района за създаване на безшевни вид и усещане.

5

Украсете единица с магнити , ако устройството е изработен от метал. Обмислете използването на един асортимент от магнити да покрие всеки сантиметър от метал. Използвайте съвпадение магнити , ако искате да се създаде произведение на изкуството , където координиращи магнити се припокриват и се сливат , за да се създаде визуален дисплей на цвят и обекти. Или да покрива целия климатика в стикери .

6

Украсете екстериора на къщата си. Използвайте високи растения или пергола с увивни цветя и растения, за да се прикрие външния вид на вашия климатик от външната страна. Помислете за саксийни растения, овощни дървета или дори високи градински статуи ; в зависимост от това колко високо над земята си единица е .

My GE Профил миялна машина не е Измиване & каскадата е Желиращи

Въпреки че GE производителите редица миялни машини в различни дизайни и изяви под името Профил, основните средства, чрез които всички Профил миялни машини работят по същество е същото. Ако съдомиялнат

Περισσότερα >
Как да спечелим Slip Калъфи за трапезария Столове

Ако имате стари столове, които се нуждаят от покритие или нови, които не искате да получите мръсно, направи кълъфки за вашата трапезария столове за защита или скрие недостатъците . На Slipcovers плъзг

Περισσότερα >