Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Rotten Egg Smell Когато Климатроник Писти

Климатиците са безценни в домовете и други сгради по време на горещото време , прави хората хладно и комфортно. С течение на времето , един климатик, който не се поддържа правилно, може да се дължат на неприятна миризма , като развалени яйца . Предотвратяване на миризмата е възможно с помощта на правилните процедури за поддръжка . Причини

климатиците премахват влагата от въздуха, който отива във вътрешността на устройството. Тази влага се събира въз основа на климатика. Влагата се изпарява нормално , но в много дъждовно време или висока влажност , това може да не е възможно. Влагата застоява с мъх , прах и други отпадъци на база , в резултат на мухъл и плесен растеж . Друга причина за конденз натрупване е запушена дупка дренаж, който да предпазва водата от източване на уреда.


Почистване на климатика

Изключете климатика на или изключите захранването на прекъсвача . Свалете капака от устройството , така че можете да видите вътре в базата. Избършете всякаква вода , прах и отломки с хартиени кърпи. Измийте основата с топла сапунена вода и гъба. Изплакнете добре с друга база влажна - не капе - гъба. Подсушете база със суха кърпа и поставете капака .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019051187.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.