Как да замени Захранващ кабел за LG Air Conditioner

LG произвежда редица различни климатични тела , включително една и две парче модели , както и пано единици. Ако вашият LG уред претърпя неуспех и сте го проследи до захранващия кабел , можете да замените кабел с лесно достъпни инструменти. Нещата ще трябва
отвертки
игла носа клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете LG единица, ако тя в момента е включен инча
<Бразилски> 2

Извадете LG от стената , ако това е монтиран на стената единица . Това обикновено може да стане чрез повдигане на устройството , за да го освободи от могилите и после го издърпате напред.


3

Задайте LG уреда върху стабилна повърхност, като например етаж или работната маса .

4

Махнете капака за единицата. Винтовете за повечето климатици LG могат да бъдат намерени на гърба на климатика. Разхлабете тези с отвертка , преди да извадите капака. В зависимост от модела, може да се наложи първо да потеглям никакви копчета , преди да свалите капака.

5

Следвайте електрически кабел до мястото, където тя се свързва към клемите вътре . Виж за кафяви и черни жици завинтва в клемите на главната монтаж на печатни платки .

6

Отбележете които проводник е свързан към които терминал. Развийте терминалите държащи кафяви и черни жици на място. Издърпайте проводниците на разстояние от терминалите с игла клещи носа .

7

Strip разстояние 1/2 инча от края на кафяви и черни жици от подмяна кабел.

8

Свържете подмяна кафяво и черно проводниците към клемите . Squeeze краищата на проводниците около терминали с чифт клещи игла носа . Затегнете клемите .

9

Сменете климатик капака на LG и сигурна. Rehang уреда на стената , ако е необходимо. Включете климатика и пробно .

My Кенмор Микровълнова няма да се включи

Подобно на други микровълнови печки , микровълнови печки Kenmore се контролират от редица вътрешни компоненти , но два основни компонента на захранването на устройството. Ако имате Кенмор микровълнова

Περισσότερα >
DIY Camp председател Kit

Има няколко направи- си-сам сгъваем стол лагер комплекти на пазара днес . Повечето от тях са сравнително евтини и лесно да се събере , но има и няколко красиви модели, които могат да струват повече от

Περισσότερα >