Как да се изгради от блатата охладители

A охладител блато е прост влага на въздуха охладителна система , която работи най-добре при ниска влажност , висока температура региони . Най-простата форма на охладител блато включва висящи студена , влажна кърпа на гърба на кутията на вентилатора. В хладната вода е изгорял през вентилатора във въздуха , където тя бързо се изпарява , като топлина с него. Тези охладители са изключително ефективни , като се използват много по-малко енергия, отколкото стандартните хладилен единици. Нещата ще трябва
Box стил електрически вентилатор
30 инчов с 36 -инчов охладител подложка
Ножици
1/2 инча PVC тръба 15 инча
Таблица видях с пластмасов нож за рязане
2 прът завеса куки с плоски монтажни скоби
Epoxy
3 /8 инча аквариум тръби
5 галон кофа е. Малка електрическа помпа
Дължина на низ

Покажи повече инструкции

1

Нарежете 30 инчов с 36 -инчов охладител подложка в три 15 -инчов с 12 инчови секции.

2

Задайте таблицата видях на дълбочина от 1/4 инча и стартирайте PVC тръба над него по дължина , за да се създаде един отворен канал напълно през едната страна


3

Insert две от накладките в нарезно секция. ; ако можете да се поберат повече в , давай напред , но две е обикновено максимума. Уверете се, че е поставена на 12- инчов страна , а не на 15 инча .

4

епоксидна закачалки завеса прът върху вентилатора на кутията най-близо до ръба , колкото е възможно , така че края на куката виси над задната страна на кутията на вентилатора.

5

Задайте PVC тръба с охлаждаща подложка за закачалка куки корниза .

6

Настройте вентилатора нагоре близо до открит , показан прозорец. <Бразилски>
7

Напълнете 5 галон кофа със студена вода. Поставете парче от аквариум тръби в кофата . Поставете другия край на малката електрическа помпа.

8

Run друго парче от аквариум тръби от вентила излизане на електрическа помпа действия във връзка с PVC тръба. Промушете аквариума тръби в тръбата около 3 инча. Епоксидни тази тръба на място.

9

Run дължина низ от края на PVC тръба надолу между охлаждащите подложки и обратно в 5 галон кофа . Уверете се, че струната не се преклони и най-ниската точка на низа е в кофата. Това ще фитил вода, която се просмуква през целия път надолу подложки обратно в кофата и да се елиминира необходимостта от тавичката .

10

Регулирайте скоростта на потока от електрическа помпа , така че подложките остават достатъчно мокри за вентилатора да засмуква студен вода през него и се поставя в стаята.

Frigidaire съдомиялни изтичащите по време на цикъл

Докато миялни машини държат вода в чрез множество брави и пречки , тези пречки не са в състояние на случайни и дори пълен провал. Независимо от името на марката , приложен към устройството , миялни ма

Περισσότερα >
Изгради своя собствена бебешко легло

С тези стъпка по стъпка инструкции , можете да изгради своя собствена бебе яслите и да спестят пари за други нужди ! Прочетете, за да откриете колко лесно е да се създаде тази съществена част от бебеш

Περισσότερα >