Какво е 9000 BTU Coverage

? A прозорец климатик с мощност от 9000 BTUs ( британски термални единици ) теоретично може да се охлади 350-400 квадратни метра , според Energy Star . Но , че рейтингът е просто проекция. Много фактори влияят върху капацитета на охлаждане на климатика си , включително изолация на дома , възраст на прозорците , брой на пътниците , в коя стая охлажда климатика и дали жилището е засенчена или изложени на пряка слънчева светлина. Какво BTU Рейтинг предвид?

Сайта The Best Климатроник Review обяснява ли , че BTU е единица за енергия, необходимо ", за да се повиши температурата на един килограм вода с един градус по Фаренхайт . " Отнесен към климатик наука, функции климатик чрез понижаване на температурата на водата във въздуха . Тъй като хладен въздух притежава по-малко влага от топлия въздух , водата се кондензира в климатика и се оттича извън прозореца.


Изборът на най-подходящия размер Климатроник

За да се изчисли определяне на оптималния брой BTUs в климатика , EnergySavers.gov препоръчва 20 BTUs за всеки квадратен метър жилищна площ . В квадратна стая с площ ( пъти дължина широчина) на 100 квадратни метра , ще трябва 5000 BTUs или по-малко в един климатик . Въпреки че 100 квадратни фута пъти 20 BTUs се равнява 2000 BTUs , производителите смятат, други фактори , които влияят върху капацитета на охлаждане на климатик, и препоръчват по-високи BTU единици да се компенсира. Ако стаята ви е странно оформени , EnergyStar.gov Ви препоръчва да се прекъсне стаята в геометрични фигури , измерване на площ на всяка форма и след това сумира общите суми за изчисляване на района.

Как да се определи Balance Ring Вашият Maytag Нептун

Maytag автоматични перални машини се произвеждат в широка гама от модели с различни налични цикъла на измиване и опции. Всеки модел е снабден с баланс пръстен , прикрепен към ваната за миене . Пръстен

Περισσότερα >
Как да спечелим една Монтесори Toddler Таблица

Един от отличителните белези на Монтесори класната стая е преобладаването на дървени материали и мебели. За разлика от много детски градини , които използват пластмасови играчки и маси , Монтесори учи

Περισσότερα >