Как да се определи един шумен Samsung Window AC

Ако имате шумна Samsung климатик , вероятно се дължи на вибрации между климатика и прозорецът , в който почива на шума. Тя също може да бъде между климатика и корпуса на филтъра . Коригиране на проблема е относително лесно . Всъщност , Samsung ви доставя необходимата подложка за коригиране на проблема. За съжаление, подложките често се пренебрегва и никога не е инсталиран. Нещата ще трябва
отвертка
Tape мярка
Ножици
Sticky - назад пяна подкрепа
Климатик скоби MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете климатика Samsung от своя електрически контакт и го махна от прозореца. Може да се наложи една отвертка за тази задача.

2

Измерете ширината на отвора на прозореца с ролетка , отрежете две парчета лепкава обратно пяна изолация с остри ножици .
<Бразилски>
3

Извадете хартията от задната част на изолацията и поставете първата лента в долния край на прозореца на плъзгащи прозорец. Поставете втората част по протежение на ръба на рамката на прозореца , където климатикът почива .

4

Поставете климатика обратно в прозореца , след това затворете плътно стъклото на прозореца над климатика.

5

Нарежете два 1 - инчов - дълги парчета от лепкава обратно пяна изолация с вашите ножици , отрежете половината пяната изключва. Дръжте парче пяна с лепкавата гърба.

6

Отворете капака на корпуса на филтъра и поставете парчетата от пяна в горните ъгли , вътре в капака. Затворете капака. Пяната ще създаде бариера между капака на пластмаса и пластмасови корпуса на филтъра.

7

Измерете разстоянието между дъното на вашия климатик и земята отвън. Изберете климатик подкрепа презрамки с подходящ размер и я поставете между климатика и земята. Подкрепата на климатик подпира гърба на климатика и помага да се сведе до минимум вибрациите. Ако климатикът е на втория етаж или по-висока , трябва да се откажат от тази стъпка.

Как да се определи Водни Settings в Whirlpool съдомиялни

Твърдата вода , просто казано, е вода с високо съдържание на естествени минерали като калций и магнезий. Уредите , работещи в зони с твърда вода са склонни да развият калциев карбонат конкреции по-бър

Περισσότερα >
Как да се Gold Leaf настолна

Как да Gold Leaf настолна . Gold листа ще превърне всяка маса в царствен повърхност годни за кралица. Има много различни видове листа - тъканни - тънки листове от метал - които можете да закупите на и

Περισσότερα >