Как да инсталирате 115 Климатроник

A 115 -волтов прозорец климатик се инсталира в един прозорец и охлажда въздуха в една стая. Бъдете внимателни, когато инсталирате уреда - вие не искате да падне от прозореца . Неправилната инсталация може да доведе до изтичане на въздух , което ще направи климатика използва повече енергия за поддържане на помещението хладно . Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Ruler
Pencil
Ниво
Ножици
Flat - отвертка

Покажи повече инструкции в
1

Издърпайте хартията на разстояние от задната част на комплекта горна релса уплътнение лента и натиснете лепкавата страна към дъното на горната релса .

2

Натиснете горната релса на върха на 115 -волтов климатик и ред нагоре винт дупки . Поставете трите доставени тип -B железопътни винтовете в дупките за винтове от вътрешната страна на горната релса . Използвайте Филипс глава на отвертка един за всеки винт, докато те са стегнати . Долната релса е вече инсталиран с уреда .


3

Планировката на ляво и дясно маркирани акордеон панели от ляво и дясно на устройството. Изравнете решетките на левия панел с горната и долната монтажните шини на устройството и го плъзнете инча Изравнете решетките на десния панел с горната и долната монтажните шини и го плъзнете инча

4 <стр.> Натиснете твърда пластмаса акордеон парче от левия панел срещу лявата страна на устройството и се редят на опашка за винтове панел дупки с единица винтови дупки . Винт три типа А винтове в външната страна на панела в устройството . Повторете тази стъпка за десния панел .

5

Отворете желания прозореца и измерване на крилото . Изрежете парче на доставения прозореца запечата със същия размер като на крилото , отлепете хартията обратно и натиснете лепкавата страна към долната страна на крилото .

6

Вдигни климатика и го поставете внимателно на перваза на прозореца . Може да имате нужда от помощ за тази стъпка. Натиснете на гърба на долната релса срещу перваза . Центриране на устройството , доколкото е възможно и да понижи крилото на прозореца зад горната релса . Използвайте ниво, за да се потвърди, че климатикът се наклони леко назад .

7

Разширяване на ляво и на дясно акордеон панели , докато не се запълнят празнотите в дясната и лявата страни на климатика. Завийте в четири от типа C винтове в всяка страна на разширените панели с отвертка плоска глава , за да ги закрепете към перваза на прозореца .

Как да се замени един Кенмор Хладилник Door Cam Riser

Kenmore хладилници са проектирани с самозатварящи се врати . Тази функция помага, когато ръцете ви са пълни и вие трябва да използвате вашия лакът да затвори вратата. Също така е полезно , ако имате м

Περισσότερα >
Как да спечелим Chest на пиратски

Ако вашето дете се радва преструвайки се на пират , можете да му помогне да направи гърдите пиратски . Тази съкровищница след това може да бъде запълнена с фалшиви златни монети, фалшиви бижута , или

Περισσότερα >