Какво ли Test Run означава на My Air Conditioner

? Някои климатик (AC ) модели имат различни начини да се тестват правилно уреда преди ежедневната работа. Някои единици разполагат с бутон "Test Run ", докато други предлагат списък пробно пускане на елементи , за да наблюдават . Преди да започнете да използвате климатика , го тестваме правилно, за да се гарантира, че функциите на един дял на точно и безопасно . Бутон " Test Run"

A бутон "Test Run" е на предния панел или на дистанционното управление . Този бутон е да се натисне по време на монтажа на климатика , за да потвърдите , че АС е конфигуриран правилно . Ако бутонът се натисне по време на нормална работа , за индикаторите на захранването и таймера може да мигат , а устройството ще премине в режим на пробна експлоатация . По време на режим на пробна експлоатация , уредът не може да работи правилно . Натиснете бутона " Start /Stop" , за да изключите режима на пробна експлоатация .


Remote Control

звено ръководства се отнасят до "Test Run" като поредица от проверки да потвърдите , че устройството е инсталирана правилно. Един от компонентите на тези проверки е дистанционното управление. Ако уредът не е бил използван в известно време , натиснете надолу върху задния капак на устройството за дистанционно управление , и плъзнете капака . Извадете старите батериите от дистанционното, и инсталиране на два нови такива в съответствие с указанията за поляритет . Натиснете бутона "Power ", докато се стремите контролера на устройството и да потвърди , че тя се включва.

Отстраняване бръмчене в KitchenAid съдомиялни

Вероятно сте имали го пробити в главата си , че предварително изплакване не е необходимо в съвременните съдомиялни машини , и това важи и за KitchenAid уреди. Но това, което обикновено не се посочва,

Περισσότερα >
Иновативни дървообработващи Tools

Дървообработване е потопен в традиция. Много от днешните основни инструменти за дървообработващи са били използвани в продължение на стотици години ; други са просто моторизирани версии на исторически

Περισσότερα >