Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Evaporative Климатроник Проблеми

Един изпарителен климатик е като обикновен климатик , само тя не изисква изпускателна маркуч и използва студена вода за охлаждане на помещението. Също така, вместо да суче влажността от стаята , която климатици правят естествено , изпарения климатици духат от влажен въздух . След като сте започнали да използвате вашето устройство , може да се сблъскате с проблеми със загуба на мощност , хладно емисия във въздуха или шум. Не Blow Air

Ако изглежда, че устройството не работи изобщо , мощността може да бъде изключен. Натиснете бутона " On /Off ", за да включите устройството . Устройството може да има повреден захранващ кабел, ако бутона " On /Off" не работи. Вие може да искате да се провери на захранващия кабел на повреда , като frays , сълзи или вдлъбнатини . Ако захранващият кабел е повреден, свържете се с производителя за инструкции как да го заменя . Таймерът може да бъде обвиняем , ако всичко се потвърди със захранващ кабел. Бутонът " Timer" активира таймера и можеше да бъде натиснат случайно . След като бутона " Timer" е натиснат, имате 30 минути, преди устройството автоматично се изключва . 30 минути повече време, може да се добави с натискане на бутона нагоре посока .


Не ще се изключи

разединяване на захранващия кабел от контакта, за да се изключи захранването и рестартирате връзката , ако устройството не реагира на бутона " On /Off" . Когато включите уреда в контакта на енергия, захранването трябва да бъде изключен. Ако устройството не успее да се изключи след прекъсването , климатикът може да е дефектна и трябва да се обърнете към производителя .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019051038.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.