Прекъсване на връзката и Преместване на жлезите с вътрешна Климатик

климатици жлезите с вътрешна са високоефективни уреди, които работят в единична стая или на открито пространство , обхващащ два или повече стаи, като една бърлога в непосредствена близост до кухня охлаждане . Налице е значително по-малко загуба на енергия , тъй като системата не се движи хладен въздух през канали, където се губи енергия. A жлезите с вътрешна климатика работи с външен кондензатор, който се насочва директно през стената, където е инсталиран AC единица . При повечето системи , има малка дупка в стената зад AC единица за маршрутизация на маркучите и електрически кабел на открито. Нещата ще трябва
Screwdrivers
Ключове
Зидария съединение
Trowel
ремонт Стена съединение
шпакла
електрическа бормашина
зидария бита
Външен вид силикон тръба <Бразилски> Замажете пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Свържи се с електротехник , за да обсъдят окабеляване за новото местоположение климатик . Можете да прекъснете връзката и да се премести на устройството си , но лицензиран електротехник трябва да бъдат наети , за да инсталирате най- новата инсталация AC район извън дома. На някои места , само лицензиран електротехник може да инсталирате нови кабели домакинство.

2

Изключете прекъсвача за жлезите с вътрешна климатика. Изключете кондензатора и източване скоби от външното тяло с помощта на отвертка или гаечен ключ , ако скобите са прикрепени с болтове и гайки . Можете да видите точките на свързване , където маркучите влизат в къщата през външната стена .


3

Махни клемната кутия на кондензатора с отвертка , и изключете електрическия кабел от клемите вътре . Използвайте отвертка или гаечен ключ , в зависимост от това дали изводите са прикрепени с винтове или гайки с резба върху болтове.

4

Премахнете винтовете за монтиране на стена на AC единица вътре в къщата . Устройството се отдръпне от стената и може да се спуска към пода .

5

Откачете маркучите от гърба на AC единица .

6

Разхлабете двата винта на електрическите клеми и изключете двата проводника от задната страна на устройството.

7

Подгответе зидария съединение според инструкциите на опаковката , и попълнете екстериор отвора в стената с материала и мистрия . Нека съединение изсъхне през нощта .

8

закърпи дупката в интериора стената с Шпакловъчни съединение. Използвайте шпакла , за да се създаде гладка ремонт на стената. Нека съединението изсъхне през нощта , преди да рисува върху нея.

9

Преместете открит кондензатора на новото място с помощта на един приятел . Уредът е тежък и обемист . Свържете се кондензаторът и дренажни маркучи до устройството.

10

Поставете закрит AC единица в новото местоположение в непосредствена близост до външната стена , където сега се намира на кондензатора.

11 <стр.> Изгасете прекъсвачи до къщата , преди да пробия . Вие не искате да рискувате пробиване в проводник на живо.

12

Изрежете отвор с диаметър 1 инч през стената с бормашина и зидарски бита. Работете бавно, за да се предотврати напукване на зидарията или тухла.

13

Route кондензатора , дренажни маркучи и електрически кабел през дупката , и свържете отново към задната част на вътрешното тяло.

14

Използвайте силикон пистолет , за да запълни празнината в външна стена отвор около маркучите и кабелите с открит вид силикон .

Проблеми с микровълнова печка Turntable Това не ще се превърне

Вашият микровълнова готви правилно, но това няма да се превърне вашата храна около върху вътрешния въртележката . Няколко потенциални проблеми могат да причинят този сценарий . Ако имате достъп до рък

Περισσότερα >
Бебе Cradle инструкции

A бебе люлка осигурява движение страна до страна люлеене , която помага за успокояване на бебета. Люлки могат да бъдат направени от различни материали, но най-популярните опорите са направени от дърво

Περισσότερα >