Как да спрете на HVAC Leak

Течове са често срещан проблем за отопление, вентилация и климатизация ( HVAC ) единици. Някои конденз и изпотяване са нормални , но изтичане на вода е знак, че устройството има проблем . Прекомерната топлина извън резултат в климатика работи в продължение на час може да доведе до образуване на лед върху изпарителя намотка . Тъй като ледът се топи , водни течове от устройството . Повреден или блокиран маркуч също може да доведе до теч , тъй като биха могли да напукани маркучи фитинги. Нещата ще трябва
отвертки
Flashlight
маркучи резачки
сгъстен въздух
Soft телена четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

инспектира HVAC звено, което да се определя произхода на теча . Извадете корпуса на блока с отвертка и свети с фенерче в уреда . Проверете за всякакви влага или капе , без да докосвате единичните компоненти.

2

Изключете устройството HVAC . Проверявайте маркуча стърчащи от звеното за пукнатини . Заменете я с черен маркуч , ако са повредени . Проверете маркучите фитинги за пукнатини и заменят повредените фитинги. Премахнете всички прегъвания или тежки предмети , създаващи маркуч запушване.


3

Огледайте разтоварващия край на маркуча , за да потвърдите , че не навлиза в канализацията или потопени във вода. Подстригване края на маркуча с маркуч нож , ако е разширяване в канала . Стиснете дренажния маркуч с пръстите си , за да принуди сабо да се движат през маркуча. Приложете натиск надолу по цялата дължина . Започнете при монтирането и продължи към канала .

4

Grip за освобождаване от отговорност края на маркуча. Спрей взрив на сгъстен въздух в маркуча. Поставете маркуча веднага на канала да отделя никакви запушвания . Поставете мека телена четка в маркуча да се отстранят всички упорити запушвания .

5

Проверете бобината на изпарителя и смукателния тръбопровод увити в черна изолация. Сменете изолация , ако е повреден . Виж за лед върху намотката . Дръжте уреда за един час , за да даде време на лед да се стопи напълно . Почистете излишната вода и да се възстанови захранването на уреда .

Как да се замени на Blue & Зелени проводници в Low Switch Налягане за Климатроник

Превключвателят за ниско налягане е жизненоважна предпазна компонент в дадена инсталация, HVAC . Трансформатор система доставя с 24- волтов ток към термостат , който от своя страна възлага на климатик

Περισσότερα >
Как да монтирам една дъска за гладене на стената

Как да монтирам една дъска за гладене на стена. Това колеблив дъска за гладене е непривлекателна , обемисти и предприемането на така необходимото пространство в дома си . Добави пространство и удобств

Περισσότερα >