Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Климатроник Изисквания

A дома без климатик в горещ климат може да бъде наистина неприятно място . Въпреки това, за да инсталирате климатик в дома си, вие трябва да бъдете сигурни , че имате подходящо място , за да го сложи . В зависимост от стила на климатик , който искате да купите , може да се наложи да бъдат изпълнени, за да го инсталирате различни изисквания. Обезвъздушаване

климатици работят чрез издърпване на топлината от вашия дом . Въпреки това, за да стане това , климатикът се нуждае от място, където да излее топлината на отработилите . В централните климатични системи , цялата система компресор обикновено се поставят извън . Излишната топлина тя генерира просто се вентилира от горната част на устройството. Други видове единици изискват прозорец , врата на екрана или друга точка за достъп отвън до отдушник топлината се изтегля от вашия дом .


Местоположение

Имате нужда от подходящо място за вашия климатик . Това е особено важно с прозоречни климатици , защото те трябва да бъдат определени в един прозорец , който е с подходящ размер за единица и това е достатъчно силна, за да понесе тежестта му , когато се инсталира . Вие също се нуждаят от място , където можете да закотви монтажните скоби за единица прозорец. Дори единици , с външен компресор единица трябва платформа на подходящо ниво , на която да се инсталира на машината.

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050990.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.