Friedrich Ptac Климатроник FAQ

Friedrich Package Terminal Климатици ( PTACs ) са известни за това, че тих и енергийно ефективен ; може би това е защо сте избрали Friedrich Ptac . За да извлечете максимума от системата ви , прегледайте Вашия потребителя и да се запознаете с това как тя работи . Напишете вашия сериен номер върху предната част на вашия ръководство на потребителя и телефонен номер за вашия оторизиран дилър на Фридрих . Можете също така да изтеглите ръководство на потребителя в Friedrich.com . Възможно Little Черно Частици вихър от Ptac проблем?

Това е индикация , че вашият Friedrich Ptac се нуждае от професионално почистване . Ако не спазвате графика за редовна поддръжка , както е предложено в ръководството , влага може да се натрупа в базовата тигана вътре в Ptac и мухъл и плесен може да расте във водата и летят като черни частици , когато устройството е включено. Свържете се с оторизиран дилър Friedrich да има техник почистите вашия Ptac .


Може добавите Heat Pump така Вашият Ptac Cools и загрява ?

Топлинните помпи са проектирани да се охлади и топлина. Казано по-просто , през зимата помпата издухва топъл въздух в помещението , а през лятото да го извлича топъл въздух от стаята . Така че добавянето на термопомпа сам би било като да имаш два климатика и един нагревател. Все пак, ако наистина искате опция за отопление , надграждане на сегашния си Ptac до един , който отоплява и охлажда . Повечето комбинация отопление и охлаждане модели са най-ефективни в мек климат , където температурата не пада под 45 градуса по Фаренхайт.

Перални Само течове време Изплакнете Cycle & в Front

A спукан перална машина може да бъде източник на разочарование , особено ако това е теч само по време на цикъл изплакване . Въпреки шайба може да изтече в продължение на няколко причини , фактът, че м

Περισσότερα >
Как да се изгради временна Rack облекло

Независимо дали имате малък апартамент с достатъчно пространство, или просто имат повече дрехи , отколкото си знам какво да правя с , временна рейка облекло може да ви дам, че допълнително пространств

Περισσότερα >