Отстраняване на един Данби Portable A /C

През тези горещи и задушни месеца , Danby преносими климатици като DAC10010E , DAC12010E и DAC8010E модели могат да се обърнат неудобни горещите вътрешни температури в комфортна среда . Въпреки това, няколко проблема , свързани със замърсени въздушни филтри , прекъсвачи проблеми и разхлабени части могат да намалят производителността. Преди да се обадите на техник уред , на няколко стъпки за отстраняване на неизправности , може не само подобряване на ефективността на охлаждане вашия единица , но насърчаване на дълголетие. Проверявайте и решаване на общи проблеми по безопасен начин. Инструкции

1

Проверете връзката власт , ако вашият климатик не работи. Проверка на прекъсвачите в дома си и ги включи, ако те са на разстояние или се спъна . Те обикновено се намира в мазето или електрически стаята. Задайте " превключвател " до всяка позиция , различна от " OFF ", ако вашето устройство все още не се включите . Натиснете бутона "RESET " на вашия захранващ кабел , ако уредът е все още на разстояние .

2

Изключете вашия климатик , ако това не е ефективно охлаждане . Изчакайте поне пет минути , и след това намерете въздушния филтър зад входящия въздух на предната решетка . Хванете двете страни на предната решетка и издърпайте го изпраща , за да отворите отделението на филтъра. Извадете филтъра. Прикрепете мека четка, за да си прахосмукачка и вакуум на въздушния филтър. Ако тя все още е мръсна , ги измийте с хладка вода и сапун , а след това изплакнете. Оставете филтъра да изсъхне , а след това я поставете отново в своето отделение .


3

Проверете вашия климатик за разхлабени болтове и части , ако това е вдигане на шум . С помощта на отвертка разхлабени болтове и винтове .

4

Поставете таблетка algaecide вътре базовата тигана ако миришеш фал , плесен , подобни миризми.

5

Проверка на въздуха настройка на климатик , ако водата се стичаше вътре в уреда . Вода капе навън е нормално явление при горещо и влажно време , така че не се притеснявайте, ако забележите кондензация балотаж на вашето устройство . Проверка на инсталацията и се уверете, че уредът е под ъгъл правилно . Например , регулирайте настройката и да направи подходящи корекции, ако климатикът не е най-малко 30 см над пода. Стъпките за инсталиране може да се различават с различен Данби Portable колежа , така се отнасят към ръководството .

6

Извадете филтъра и го почистете , ако сте въвели лед или скреж натрупване . От време на време , студ може да се развие на устройството , ако температурата е около 65 градуса по Фаренхайт. Задайте " превключвател " към режим " FAN " до замръзване се топи .

Как да се определи Кенмор Хладилник Разсейвател

въздушен дифузьор A Kenmore хладилник е част от система за охлаждане на уреда . Ако не успее дифузьора , хладилника не ще се охлади правилно . Ако прецените , че е необходимо да се замени лош дифузьор

Περισσότερα >
Как да спечелим Picture & Фото Tops Таблица

Освежи една стара настолна с някаква снимка декупаж . Декупаж е процес на залепване на хартия върху повърхност с помощта на бистър разтвор декупаж , който продължава като лак. Можете също така да рису

Περισσότερα >