Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Как да определите Friction Курсове на Flex Duct

Нивото на триене на листови метални тръби е стандартизиран от 0,1 инча на водния стълб на 100 метра канал . Защото различните производители на гъвкави въздуховоди направят своите продукти по различни начини , няма стандарт за гъвкави тръби . Можете да използвате данни , загуба на триенето на въздуха на производителя от опаковката на канала за да се определи коефициентът на триене на тръбата , когато напълно удължен. Дизайнът вътре гъвкави тръби възпрепятства въздушния поток над писти дълги разстояния , и това се усилва , когато тръбата е компресиран . Не удължаване напълно гъвкава тръба променя триенето на въздуха драстично. В действителност , този процент нараства триене в пропорция с компресирането на тръбата . Нещата ще трябва
Ролетка
Calculator MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

определяне процента на компресия в тръбата . Измерете дължината на тръбата за напълно удължен, след това се измерва разстоянието между двете връзки.

2

Разделете дължината на пистата от дължината на тръбата . Включете този номер в процент , като се умножи по 100. Четири процента или по-ниско се смята напълно разгънат .


3

Решете колко този процент на компресия води до по-висок процент на триене . Процент между 15 и 30 процента удвоява скоростта на триене . Процентите между 30 и 60 процента може да се увеличи четири пъти над стандарта, установен от напълно разширен канал .

4

Умножете курс триене на производителя, при напълно изтеглено от увеличението , посочено от компресията . Това е възможен процент триенето на въздуха на вашия канал .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050960.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.