Климатик Окабеляване Цветове

климатик единици , като същевременно напълно защитени от външната страна с пластмасов или метален корпус , са сложна мрежа от проводници и електроника от вътрешната страна . Поради това, почти всеки проблем с механична функция на климатик се нуждае от услугите на професионален техник ремонт . Все пак, ако трябва да проникват вътрешната изработки на захранващ блок , тя помага да имат възможност за справяне с цветови кодове окабеляване. Red

Точно както в осветление на трафика и пътните знаци , червено показва потенциална опасност в климатична инсталация . Червените жици предават 24 - волтов електрически както за отопление и охлаждане механизми . Не се доближавайте тези кабели , без първо да деактивирате климатика и да го изключвате от всички източници на енергия.


White

Със своята висока видимост , бяло се използва за марка от съществено значение климатик проводници за работа. Бели жици са въвлечени в процеса на нагряване на първи етап , когато нагревателя първоначално се активира.

Какви са опасностите от използването на микровълнови фурни

? Микровълнови фурни са все по-честа домакински уред от 1980 г. и днес е трудно да се намери дом , стая за почивка или понякога дори хотелска стая без микровълнова печка. Докато те осигуряват удобство

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >