Как да инсталирате Мини сплит системи

Mini - сплит климатични системи са по-лесни за инсталиране от единици централна климатизация , защото те изискват само 3-инчов отвор, през външната стена , за да се свържете с изпарител единица . Много къщи и жилищни единици не разполагат канали централна климатизация ; това прави стенд- ъп или единици прозорец единствената алтернатива на мини - сплит системи . Тъй като мини - сплит системи не използват канали , потребителите могат да спестят допълнителни пари от загуба канал ; Стандартните климатици губят повече от 30% от своето потребление на енергия на загуба канал . Нещата ще трябва
винтове бормашина в
Carbide - връх свредло
Водни маркучи
Teflon лента
Carbide - връх свредло , 3 - инчов диаметър
Electronic родословни визьора
Пластмасови дюбели стенни
Expandable пяна MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете изпарител единица на екстериора на дома. Ако живеете в апартамент или апартамент , консултирайте се с вашия човек поддръжка, за да видите, ако имате палубата климатична от външната или покрива на вашата сграда. Закрепете изпарител единица за палубата на климатик или покрива чрез сондиране пилотни дупки в дупките за поддръжка на дъното на изпарителя единица . Поставете винтове, които са малко по-голям , отколкото на пилотни дупки и след това да ги пробия в оправдателните дупките . За метални или бетонови повърхности , а свредло карбид върха се препоръчва.

2

Пробийте с 3-инчов отвор, през външната стена на сградата с помощта на бормашина и карбид върха свредло с 3 - инчов диаметър. Тази дупка се нарича дупката на външната връзка.


3

Поставете маркуча за въздух - изходна дупка на изпарител единица . Tape края на маркуча за въздух - изходна дупка , използвайки Teflon лента, за да защити връзката . Този маркуч духа студен въздух в дома . Свържете електрически кабел за въздушния изход маркуч . Привеждане на маркуча и електрически кабел през дупката на външната връзка във вашия дом.

4

Свържете края на въздушния изход маркуча на въздушния вход дупката в мини - сплит климатик на на . Tape края на маркуча за въздух - входен отвор използвайки Teflon лента, за да защити връзката . Включете електрическия кабел в електрическия контакт в мини - сплит климатика .

5

Свържете нов маркуч за конденз - изтичане дупка , която се намира на мини - сплит климатика . Tape края на маркуча за въздух - входен отвор използвайки Teflon лента, за да защити връзката . Поставете другия край на маркуча през отвора на външната връзка . Когато студения въздух се изтласква от мини - сплит климатик , формите на влага вътре в устройството. Маркучът за кондензация - теч равенства течността извън дома.

6

Поставете търсач електрически родословна на стената , за да намерите дървени талпи . Маркирайте дъски и с вертикална линия. Пробийте пилотни дупки в дъските дърво . Поставете пластмасови дюбели за стена в пилотните дупки. Поставете винтове, които са по-големи от пилотни дупки и да ги превърне от ръка. Ако имате бетонна стена , не е нужно да се намери стена шипове ; просто поставете мини - сплит устройството на стената. Закрепете уреда на стената на могилите винт .

7

Увийте въздух - изход маркуч , електрическия кабел и маркуча кондензация - теч заедно с използване на тефлон лента. ( The електрически кабел е предварително покрити за предотвратяване на щети , ако има теч маркуча. ) Попълнете външната връзка дупката с разширяема пяна, за да се предотврати проект и след това закрепете дупката.

Дали New Газови скари Използвайте Лава скали

? Лава скали са естествено вещество, с цел усвояването и разпространението на топлина, когато се използва в газова скара . Използването на лава скали е традиционното решение за разпределение на топлин

Περισσότερα >
Тъфтинг Занаяти

тъфтинг може да се превърне един обикновен парче на мебели в луксозна част на мека мебел . Процесът на образуване на сноп се състои от нишки конци за бродерия и голяма игла през слоя плат и пяна вата

Περισσότερα >