Как да се определи един климатик , който не работи

Отстраняване на един климатик , че не е работа на всички , като погледнете в устройството и други фактори, които оказват влияние върху него като мощност . Винаги бъдете внимателни и да се обърне внимание , когато се занимават с електричество . Преди да направите каквито и да било реални ремонти или поддръжка на климатична инсталация , изключете го . Средната собствениците, може да поправи някои въпроси, климатик, без да се поставя за съдействието на professional.Things ви е нужно
Замяна предпазител
отвертка
Замяна превключвател на MarketBook.bg Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Преместете настройката на термостата в "Cool ", ако е необходимо. Регулирайте температурата на термостата в под текущата температура в стаята .

2

Изследвай кабел на климатика , за да се уверете, че тя не се изгаря . Замяна на повреден или дефектен кабел. Включете климатик кабел в електрическия контакт и включете климатика .


3

Завъртете ключа на захранването на пещта към "On" позиция, ако имате централно отопление и охлаждащо устройство . Излез навън и флип извън властта в положение " On". Преминаването по правило се намира в кутия , монтирана срещу една външна стена в близост до кондензатора .

4

Изключете климатик кабел от контакта . Включете лампа или друго устройство , за да се види дали има захранване в контакта .

5

проверка на предпазителя или прекъсвача , който съответства на климатика . Той е разположен вътре в таблото с бушоните или прекъсвач панел. Сменете предпазителя , ако изгорял. Бутнете спънал прекъсвач напълно в положение " Off" и след това напълно предаде на "On" позиция да я анулира .

6

извадете захранващия кабел на климатика . Издърпайте предната решетка и контролния панел на климатика .

7

Намерете превключвателя за избор , който ви позволява да изберете скоростта на вентилатора , зад контролния панел. Виж за признаци на изгаряне марка превключвателя терминалите .

8

Разхлабете превключвател винтове , с помощта на отвертка и извадете ключа . Инсталиране на нов ключ от същия вид , това затягане на място с помощта на отвертка .

9

Инсталиране на контролния панел и предната решетка върху климатика. Включете захранващия кабел и включете климатика , за да се види дали работи .

Как да премахнете контакт от Frigidaire Front Loading Washer

тръбата на изхода , понякога известен като дренажната тръба , се използват за предаване на мръсна вода от вашия Frigidaire предно зареждане пералня и във водопровода на вашия дом . Понякога материали

Περισσότερα >
DIY Шевни Plan Таблица

A зает Crafter или шивачка знае колко важно е да има маса или зона , посветена на шиене. Има много важни неща, за да си помисля, когато планирате маса още преди да започне да го направи. Изключително

Περισσότερα >